19:09 01.07.2024

"ДТЕК" у червні відновив електропостачання 341 тис. абонентів у чотирьох областях

2 хв читати
"ДТЕК" у червні відновив електропостачання 341 тис. абонентів у чотирьох областях

Енергетики "ДТЕК Мережі" минулого місяця відновили світло в будинках 341 тис. сімей, які постраждали через обстріли в Донецькій, Дніпропетровській, Київській та Одеській областях, повідомила пресслужба енергохолдингу в понеділок.

"У червні атаки противника на енергоінфраструктуру тривали. Зокрема, у Донецькій області, яка залишається зоною найбільш активних бойових дій, енергетикам вдалося за місяць повернути електрику в будинки 200,2 тис. сімей. Фахівці енергокомпанії щоденно продовжують відновлювати мережі в прифронтовому регіоні - щойно дозволяє безпечна ситуація та військові", - повідомляють у пресрелізі.

Згідно з ним, за той самий період практично щодня зазнавали пошкоджень і мережі Дніпропетровської області, де за червень вдалося відновити світло для 121 тис. сімей.

"Не полишає ворог і спроб атак Київщини, де за останній місяць енергетикам довелося відновлювати електрику для 18,8 тис. родин", - зазначається в повідомленні.

Крім того, у перший місяць літа енергетики операторів системи розподілу (ОСР) "ДТЕК Мережі" повернули світло 835 сім'ям мешканців Одещини, оселі яких були знеструмлені внаслідок чергових ворожих атак.

"Наше завдання - максимально наскільки можливо в умовах регулярних обстрілів забезпечити жителів і критичну інфраструктуру світлом. За більш ніж два роки повномасштабної війни ми повернули світло вже 12,7 млн родин на Київщині, Одещині, Дніпропетровщині, Донеччині та в столиці", - зазначив процитований у пресрелізі генеральний директор "ДТЕК Мережі" Олександр Фоменко.

"ДТЕК Мережі" розвиває бізнес із розподілу електроенергії та експлуатації електромереж у Києві, Київській, Дніпропетровській, Донецькій та Одеській областях. ОСР енергохолдингу обслуговують 5,5 млн домогосподарств і 158 тис. підприємств.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Більше половини доби у четвер обленерго відключатимуть по три черги споживачів

"Київтеплоенерго" розпочинає гідравлічні випробування мереж під мостом Патона

Україна проводить переговори про постачання газу з Азербайджану до ЄС - Зеленський для Bloomberg TV

"ArcelorMittal Кривий Ріг" закликає переглянути норму щодо імпорту щонайменше 80% е/е як гарантію її стабільного постачання підприємствам

Рада має обговорити запропоноване Кабміном заморожування соцстандартів у Бюджетній декларації на 2025-2027 рр. - Кондратюк

18 тис. підприємців отримали гранти на 8,5 млрд грн за два роки дії програми "єРобота"

"Укрпошта" відкрила термінал в Одесі на 270 тис. відправлень на добу

KFC відкрив 60 ресторан в Україні

Біткойн може знову оновити рекорд цього року - аналітики

Зеленський повідомив про активізацію роботи уряду над збільшенням імпорту електроенергії з ЄС

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА