12:57 27.12.2021

У Китаї розпочали дезінфекцію міста Сіань після спалаху COVID-19

1 хв читати
У Китаї розпочали дезінфекцію міста Сіань після спалаху COVID-19

У китайському місті Сіань, де проживають близько 13 млн осіб, почали проводити дезінфекцію у зв'язку зі спалахом захворювань штамом коронавірусу COVID-19 "дельта", повідомляє в понеділок Bloomberg.

Влада розпочала розпорошення дезінфекційних засобів у всьому місті, вони просять жителів тримати вікна зачиненими, а також дотримуватися запобіжних заходів на вулицях. Крім того, жителям поки що забороняється використовувати особистий транспорт.

Рішення продезінфікувати місто було ухвалено після виявлення близько 150 інфекцій два дні поспіль у неділю та понеділок. Загалом менше ніж за три тижні в місті було зафіксовано понад 600 нових випадків зараження вірусом, більшість з яких - штам "дельта". У зв'язку зі спалахом вірусу минулого тижня в Сіані раніше в грудні було оголошено локдаун.

Китай є єдиною країною в світі, яка прагне повністю позбутися вірусу за допомогою закритих кордонів і суворих заходів. У понеділок у країні було виявлено лише 162 нові випадки зараження, проте 150 із них були виявили саме в Сіані.

Китайська влада занепокоєна поширенням інфекції всередині країни у зв'язку з наближенням Зимових Олімпійських ігор у Пекіні, які мають відбутися з 4 по 20 лютого 2022 року.

Загалом у Китаї за час пандемії виявлено близько 101 тис. випадків зараження коронавірусом і більше ніж 4 тис. смертей від наслідків захворювання.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Словаччина надала тимчасовий захист соратнику Медведчука, який відповідав за проросійську пропаганду в Європі

Україна готує сім нових безпекових документів

Міноборони України розпочало розробку моделі Системи інтегрованої оборони

В Очеретиному залишаються 198 мирних громадян, у м. Часів Яр - 682 людини

Ознак формування наступальних угруповань або різких змін у кількості сил ворога в Криму не спостерігається - Плетенчук

Франція передала Україні 13 автомобілів для мобільних груп поліції з протидії насильству

Нетаньягу заявив Блінкену, що не має наміру погоджуватися на завершення операції проти ХАМАСу, не відмовиться наступати на Рафах

Українська авіація завдала ударів по семи районах зосередження особового складу противника

За добу ворог завдав двох ракетних і 41 авіаудару, обстріляв понад 125 населених пунктів

У посольстві Італії відбулася церемонія передання трьох автомобілів швидкої допомоги для Харкова та Києва асоціацією La Memoria Viva

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА