00:46 11.05.2024

Війська РФ за минулий день здійснили 26 обстрілів 9 громад Сумської області, одна людина загинула, двоє поранені

1 хв читати
Війська РФ за минулий день здійснили 26 обстрілів 9 громад Сумської області, одна людина загинула, двоє поранені

Російські окупанти за минулий день 26 разів обстріляли з різних видів зброї прикордонні громади Сумської області, унаслідок обстрілу одна людина загинула, двоє дістали поранення, повідомила обласна військова адміністрація в Телеграм-каналі станом на 21:00 п'ятниці.

"Протягом дня росіяни здійснили 26 обстрілів прикордонних територій та населених пунктів Сумської області. Зафіксовано 139 вибухів. Обстрілу зазнали Хотинська, Білопільська, Краснопільська, Великописарівська, Глухівська, Есманська, Шалигинська, Серединно-Будська, Зноб-Новгородська громади", - йдеться в повідомленні.

Як повідомляється, по Есманській громаді ворог ударив з артилерії (21 вибух). Унаслідок обстрілу було поранено неповнолітню дівчину та вбито її бабусю. Постраждалій надано необхідну медичну допомогу.

Під артилерійським вогнем перебувала Середино-Будська громада (14 вибухів). Унаслідок обстрілу дістала поранення місцева жителька.

Так само, за даними ОВА, у Великописарівській громаді було здійснено обстріли з мінометів (27 вибухів) та артилерії (12 вибухів) і скидання ВОГ із БпЛА (1 вибух).

У Білопільській громаді були обстріли з артилерії (1 вибух) і міномета (16 вибухів).

Так само під артилерійським вогнем були Хотинська (13 вибухів), Зноб-Новгородська (4 вибухи) і Глухівська (1 вибух) громади.

Під мінометним обстрілом опинилася Краснопільська (20 хв) громада.

По Шалигинській громаді ворог завдав ударів FPV дроном (4 вибухи).

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА