12:18 21.05.2024

"Суспільне" розширює виробництво власного контенту на "Першому" і продовжить обмін контентом із усіма учасниками марафону "Єдині новини"

1 хв читати
"Суспільне" розширює виробництво власного контенту на "Першому" і продовжить обмін контентом із усіма учасниками марафону "Єдині новини"

Суспільне мовлення розширює виробництво власного контенту на телеканалі "Перший" і продовжить обмін контентом із усіма учасниками марафону "Єдині новини #UАразом".

"У рамках марафону "Єдині новини #UАразом" Суспільне мовлення, інституція, що має особливий юридичний статус, забезпечить виробництво власної частини інформаційного марафону, який транслюватиметься на загальнонаціональному телеканалі "Перший", - ідеться в повідомленні пресслужби "Суспільного".

Зокрема, з 21 травня Суспільне мовлення посилюватиме на каналі "Перший" інформаційний блок марафону додатковим контентом "Суспільне новини", "Суспільне. Студія", документальними фільмами власного виробництва та розслідуваннями, а також продовжиться обмін контентом із усіма учасниками марафону "Єдині новини #UАразом".

Зазначається, що учасники марафону уклали додаткову угоду до меморандуму про взаємодію та співпрацю щодо впровадження нового підходу для розширення можливостей реалізації єдиної інформаційної політики України в умовах воєнного стану та забезпечення цілодобового інформаційного марафону "Єдині новини #UАразом".

Згідно з повідомленням, отже, марафон "Єдині новини #UАразом" трансформує та покращує сітку марафону і збільшує перелік нових продуктів.

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Президент Швейцарії вважає за можливе присутність Путіна на подальших конференціях щодо миру в Україні без його арешту у зв'язку з ордером МКС

Швейцарія має намір обговорити підсумки Саміту миру з Росією і Китаєм - глава МЗС

Представники країн БРІКС можуть долучитися до роботи над пунктами Формули миру, винесеними на Саміт миру, - Амерд

Унаслідок ворожих обстрілів у Дніпропетровській області постраждали дві людини

Зеленський: РФ завтра може розпочати з Україною переговори, якщо вийде з її законних територій

Присутність РФ на другому Саміті свідчитиме про те, що вони вирішили закінчити війну, - Зеленський

Зеленський: Завдання України - посилювати ізоляцію Путіна

Зеленський: Переговори у Стамбулі 2022 року були безуспішними через ультиматуми російської сторони

Зеленський обговорював з прем'єр-міністром Саудівської Аравії питання про проведення наступного Саміту миру в цій країні

На Саміті миру багато країн хотіли залучення представників РФ, але більшість не хоче їм навіть потиснути руку - Зеленський

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА