20:45 26.10.2023

Тарнавський: Втрати ворога на таврійському напрямку за добу сягнули 460 осіб і 49 одиниць техніки

1 хв читати
Тарнавський: Втрати ворога на таврійському напрямку за добу сягнули 460 осіб і 49 одиниць техніки

Сили оборони України відбивають наступальні дії росіян на авдіївському напрямку - в районах Степового, Авдіївки, Тоненького і Сєверного, повідомив командувач Оперативно-стратегічного угруповання військ (ОСУВ) "Таврія" Олександр Тарнавський.

"Наші воїни стійко тримають оборону на авдіївському напрямку. Безуспішними були наступальні дії противника в районах Степового, Авдіївки, Тоненького та Сєверного – за минулу добу відбито 15 атак ворога", - написав Тарнавський у телеграм-каналі в четвер увечері.

Як повідомив командувач, за добу було знищено два російські самохідні міномети 2С4 "Тюльпан" калібру 240 мм, призначені для ураження укріплених фортифікаційних споруд. "Також за добу окупанти безповоротно втратили ще 13 танків. Загалом на таврійському напрямку ворог завдав 16 авіаударів, провів 47 бойових зіткнень і здійснив 763 артобстріли".

За даними Тарнавського, підрозділи ракетних військ і артилерії зі складу ОСУВ "Таврія" протягом доби виконали 1056 вогневих завдань. Загальні втрати ворога становлять 460 осіб. Знищено 49 одиниць військової техніки - зокрема, 13 танків, дев'ять ББМ, 10 артсистем, один засіб ППО, а саме ЗРК ТОР, дев'ять БПЛА, шість автомобілів та одиницю спеціальної техніки. Знищено також три склади боєприпасів ворога.

"Водночас триває ведення наступальної операції на мелітопольському напрямку", - зазначив командувач ОСУВ "Таврія".

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА