21:58 01.12.2020

Мін'юст США поки не виявив великого шахрайства з голосами на виборах

1 хв читати
Мін'юст США поки не виявив великого шахрайства з голосами на виборах

Міністерство юстиції США поки що не виявило таких випадків шахрайства з голосами на виборах президента, які могли б радикально змінити результати голосування, заявив у вівторок генпрокурор країни Вільям Барр.

"На сьогодні ми не виявили випадків шахрайства в тих масштабах, які могли б привести до зміни результату виборів", - сказав Барр в інтерв'ю агентству Associated Press.

Він пояснив, що прокурори і співробітники ФБР як і раніше перевіряють скарги та інформацію, яка надходить щодо випадків можливого шахрайства на виборах.

Голосування в США відбулося 3 листопада. Більшість голосів вже підраховано, однак офіційні результати обробки бюлетенів в Сполучених Штатах будуть відомі пізніше в листопаді. На підставі наявних даних провідні американські ЗМІ спрогнозували перемогу кандидата від Демократичної парії Джо Байдена на виборах президента. Сам Байден також вважає себе переможцем виборів, з успіхом на них його привітали багато світових лідерів.

Однак Трамп, який намагався переобратися на пост, з цим не згоден і оскаржує результати голосування в кількох штатах, зокрема - в Арізоні. Адвокати Трампа прагнуть довести, що вибори пройшли з порушеннями, які позбавили його перемоги.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА