23:12 31.01.2024

Депутату, який підірвав гранати в Керецьківській сільраді, змінили підозру

1 хв читати

Закарпатська обласна прокуратура заявила про те, що дії депутата Керецьківської сільської ради, який підірвав на засіданні три гранати, надалі розслідуватимуть як терористичний акт, що призвів до загибелі людей, повідомляє Радіо Свобода в середу.

"До цього чоловіка підозрювали у вчиненні терористичного акту, що призвів до тяжких наслідків (ч. 2 ст. 258 КК України). Підставою змінити кваліфікацію на більш тяжку частину статті Кримінального кодексу України стала смерть двох постраждалих унаслідок теракту - депутатів Керецьківської сільської ради", - ідеться в повідомленні прес-служби обласної прокуратури.

Відомство посилається на отримані правоохоронцями висновки судово-медичної експертизи щодо першого загиблого. Вони підтверджують, зокрема, що до летального результату призвела отримана вибухова політравма.

Результати судово-медичної експертизи щодо другого загиблого очікуються.

За інформацією прокуратури, сам підозрюваний на сьогодні перебуває в медзакладі під цілодобовим наглядом, до нього застосовано запобіжний захід у вигляді безальтернативного тримання під вартою.

Розслідування кримінального правопорушення триває.

Раніше повідомлялося, що 15 грудня 2023 року на Закарпатті в будівлі Керецьківської сільської ради Хустського району депутат підірвав три гранати: 26 людей були поранені, 6 із них у важкому стані. Згодом двоє людей померли від отриманих травм.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

У російському полоні перебувають 32 представники українських медіа - Мінкультури

У Чернігові в приміщенні банку стався вибух, пошкоджено будівлю

Чергова петиція за припинення зупинки руху наземного транспорту під час повітряних тривог у Києві набрала потрібну кількість голосів

Ворог за добу втратив 1040 осіб

За добу на Харківщині одна загибла, 20 постраждалих унаслідок ворожих обстрілів

Уночі окупанти пошкодили об'єкт "Укренерго" в Сумській області та призвели до відключення обладнання "Харківобленерго"

Ворожий дрон пошкодив високовольтну лінію електропередач у Червоногригорівській ОТГ

Ворог продовжує обстрілювати Херсонську область

Сили оборони відбили 31 атаку на авдіївському і 36 на бахмутському напрямку, загалом за добу відбулося 125 бойових зіткнень

Росіяни за добу здійснили два ракетних і 120 авіаударів

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА