05:39 08.04.2024

У Boeing 737-800 авіакомпанії Southwest Airlines після зльоту відвалився капот двигуна

2 хв читати
У Boeing 737-800 авіакомпанії Southwest Airlines після зльоту відвалився капот двигуна

У неділю під час зльоту в Денвері в літака Boeing 737-800 авіакомпанії Southwest Airlines відвалився обтічник двигуна, після чого вдарив по активних елементах крила. Ніхто не постраждав, рейс Southwest 3695 благополучно повернувся в міжнародний аеропорт Денвера близько 8:15 ранку за місцевим часом і його відбуксирували до виходу на посадку після втрати капота, повідомляє Reuters.

Boeing 737-800 авіакомпанії Southwest прямував до аеропорту Г'юстона зі 135 пасажирами і шістьма членами екіпажу на борту, встиг піднятися на висоту приблизно 3 140 метрів, після чого повернувся назад через 25 хвилин після зльоту. Пасажири прибули до Г'юстона іншим літаком Southwest із відставанням від графіка приблизно на чотири години. Southwest повідомила, що фахівці з технічного обслуговування перевіряють літак.

Літак надійшов в експлуатацію в червні 2015 року, згідно з даними Федерального авіаційного управління США (FAA). Компанія Boeing надіслала запитання в компанію Southwest.

FAA почало розслідування інциденту, це не перша подія з літаками Boeing, що перебувають в експлуатації компанії Southwest Airlines.

FAA розслідує ще кілька недавніх проблем із двигунами Boeing компанії Southwest.

У четвер рейс Boeing 737 авіакомпанії Southwest перервав зліт і повернувся на посадку в аеропорту Лаббока в Техасі після того, як екіпаж повідомив про проблеми з двигуном. FAA також проводить розслідування щодо рейсу Boeing 737 авіакомпанії Southwest, який 25 березня повернувся в аеропорт Остіна (Техас) після того, як екіпаж повідомив про можливу проблему з двигуном.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Українська авіація завдала ударів по семи районах зосередження особового складу противника

За добу ворог завдав двох ракетних і 41 авіаудару, обстріляв понад 125 населених пунктів

У посольстві Італії відбулася церемонія передання трьох автомобілів швидкої допомоги для Харкова та Києва асоціацією La Memoria Viva

На фронті зафіксовано 100 бойових зіткнень, ЗС України відбили 33 атаки на авдіївському напрямку

Інформація росіян про нібито удар по штабу ЗСУ в Одесі - фейк

Унаслідок обстрілів у Нікополі пошкоджено медзаклад і два інфраструктурні об'єкти - голова ОВА

Кличко: Президент України несе відповідальність за управління державою, її захист і оборону і має виконувати ці функції до завершення війни

Окупанти обстріляли село під Харковом, загинула літня жінка - прокуратура

На Великдень чергуватимуть понад 7 тис. рятувальників - ДСНС

Херсонщина отримала від міжнародних партнерів 25 сучасних навантажувачів для будівельних і аварійно-відновлювальних робіт

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА