Вибори
12:37 10.04.2019

Жодних кадрових рішень у команді Зеленського не приймали, наразі триває процес відбору кандидатур на посади за компетенцією президента - штаб

2 хв читати
Жодних кадрових рішень у команді Зеленського не приймали, наразі триває процес відбору кандидатур на посади за компетенцією президента - штаб

У штабі кандидата в президенти України, шоумена Володимира Зеленського повідомили, що поширена в ЗМІ інформація про можливі кадрові рішення після перемоги на президентських виборах ґрунтується на домислах і припущеннях, і наразі триває процес відбору кандидатур для призначення на держпосади за компетенцією президента.

"У ЗМІ з'явилася інформація про призначення, які Володимир Зеленський нібито планує після перемоги на виборах президента України. Звертаємо вашу увагу, що ці повідомлення базуються на домислах і припущеннях. Жодних кадрових рішень у команді Володимира Зеленського не приймали. Більш того, вони не будуть кулуарними, адже недарма ми запитували українців, кого вони хотіли б бачити на головних посадах", - зазначено в повідомленні, поширеному прес-службою Володимира Зеленського в середу.

У повідомленні наголошується, що наразі триває процес аналізу та відбору кандидатур для призначення на державні посади, що перебувають у компетенції президента України.

"Кандидати будуть оголошені до голосування у другому турі, як і обіцяв Володимир", - зазначено в повідомленні.

У команді кандидата в президенти не виключають, що до тих чи інших претендентів на держпосади можуть бути зауваження, "адже ідеальних людей не існує", але запевняють, що у відборі керуються принципами професіоналізму та компетенції, відсутності підозр у корупції; відсутності зв'язків з країною-агресором; готовністю "добровільно піти у відставку в разі виникнення підозр у неналежному використанні влади і перевищенні повноважень".

"Будь-які прогнози щодо персонального складу команди, оприлюднення будь-яких прізвищ у зв'язку з посадами є передчасним. Команда Зеленського та його представники не роблять таких припущень ані публічно, ані конфіденційно. Список на призначення оголосить Володимир Зеленський. Наголошуємо: лише він і лише у той термін, про який він говорив раніше", - наголошується в повідомленні.

Раніше в ЗМІ з'явилася інформація про можливі призначення на низку посад, у разі перемоги В. Зеленського на виборах президента України.

ОСТАННЄ

"Слуга народу" висунула мера Золотоноші Войцехівського кандидатом на довибори в Раду в Черкаській області

Суд скасував постанову ОВК №87 про визнання виборів недійсними ще на одній дільниці - "Опора"

Суд визнав незаконним перерахунок голосів на двох дільницях на 87 окрузі в Прикарпатті - Шевченко

"Слуга народу" закликає правоохоронців дати оцінку порушенням на 87 окрузі в Прикарпатті

"ОПОРА" вимагає розслідувати можливі фальсифікації на 87 окрузі у Прикарпатті

На окрузі №87 в Івано-Франківській області на довиборах до парламенту переміг Вірастюк

На Прикарпатті планують перерахувати голоси ще на 16 дільницях - Вірастюк

Депутати "Слуги народу" заявили про фальсифікацію на одній з виборчих дільниць на Прикарпатті

Арахамія припустив, що результат довиборів у ОВК №48 буде оголошено в ніч на п'ятницю

На окрузі №87 в Івано-Франківській області мінували одну з виборчих дільниць

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА