19:02 16.03.2024

У неділю в Києві та області буде хмарно з проясненнями, у другій половині дня дощ, у понеділок похолодає, вночі піде сніг

2 хв читати
У неділю в Києві та області буде хмарно з проясненнями, у другій половині дня дощ, у понеділок похолодає, вночі піде сніг

У Київській області в неділю, 17 березня, буде хмарно з проясненнями, вночі та першій половині дня без істотних опадів, у другій половині дня дощ, повідомляє Укргідрометцентр.

Вітер південно-західний, 5-10 м/с. Температура вночі 1-6° тепла, вдень 8-13°.

У Києві також хмарно з проясненнями, у другій половині дня дощ. Вітер південно-західний, 5-10 м/с. Температура вночі 3-5° тепла, вдень 10-12°.

У понеділок-вівторок, 18-19 березня, у столичній області також буде хмарно з проясненнями. 18 березня - дощ, вночі з мокрим снігом; температура вночі 0-5° тепла, вдень 2-7° тепла. 19 березня вночі помірний мокрий сніг, вдень місцями невеликий дощ; температура вночі від 3° тепла до 2° морозу, вдень 2-7° тепла. Вітер північно-західний із переходом на південно-західний, 5-10 м/с.

У Києві 18-19 березня - хмарно з проясненнями. 18 березня дощ, вночі з мокрим снігом; температура вночі 0-2° тепла, вдень 4-6° тепла. 19 березня вночі помірний мокрий сніг, вдень місцями невеликий дощ; температура вночі 0-2° морозу, вдень 4-6° тепла. Вітер північно-західний із переходом на південно-західний, 5-10 м/с.

Середа-четвер, 20-21 березня, по області очікуються часом невеликий дощ, вночі з мокрим снігом. Температура вночі від 4° тепла до 1° морозу, вдень 4-9° тепла.

У Києві в середині майбутнього тижня часом невеликий дощ, вночі з мокрим снігом. Температура вночі 1-3° тепла, вдень 6-8° тепла.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Помаранчева лихоманка: у Нідерландах відсвяткували день народження короля

Король Чарльз ІІІ повернеться до виконання державних обов'язків наступного тижня

У КИЇВСЬКІЙ ОБЛАСТІ ПРАЦЮЮТЬ СИЛИ ПВО! ЗАФІКСОВАНО РУХ ВОРОЖИХ БПЛА - ОВА

Війська РФ за минулий день обстріляли 11 громад Сумської області

На півдні України знищено три розвідувальні та один ударний БПЛА

Росіяни п’ять разів обстріляли Нікополь зі ствольної артилерії

Данія має намір посилити фінансову допомогу оборонній промисловості України

Основна мішень нічного ракетного обстрілу РФ - енергетика, включно з об'єктами для транзиту газу

Шмигаль під час поїздки до Волинської та Львівської областей ознайомився з ходом будівництва другого рівня захисту на енергетичних об'єктах

Українська авіація завдала 16 ударів по районах зосередження противника

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА