Вибори
12:24 28.01.2019

Виборча кампанія буде складною, враховуючи всі внутрішні та зовнішні чинники - Князєв

2 хв читати
Виборча кампанія буде складною, враховуючи всі внутрішні та зовнішні чинники - Князєв

Співробітники Національної поліції України забезпечать цілодобову охорону виборчих дільниць на президентських перегонах України, особливу увагу приділивши безпеці, зокрема, у штабах кандидатів, повідомив очільник відомства Сергій Князєв, зазначивши, що до процесу обрання глави української держави прикута пильна увага міжнародного співтовариства.

На колегії МВС у понеділок у Києві він підкреслив, що вибори президента України знаходяться в полі пильної уваги міжнародного співтовариства. "Всього ми очікуємо на прибуття понад 850 офіційних іноземних спостерігачів", - сказав С. Князєв.

Глава Нацполіції України також зазначив: "Водночас, і країна-агресор вживатиме заходів для дестабілізації ситуації в нашій державі, компроментування державних органів та організації провокацій".

У цьому контексті він продовжив: "Враховуючи всі внутрішні та зовнішні чинники, нинішня виборча кампанія буде складною... Ми з вами повинні мінімізувати факти порушення виборчого законодавства як кримінального, так і адміністративного характеру, не допустити порушень публічного порядку та безпеки під час проведення виборчої кампанії, в першу чергу, на об'єктах, які пов'язані з цим процесом, виборчих дільницях, штабах кандидатів".

За словами С. Князєва, усього в Україні буде створено 198 окружних та майже 30 тисяч дільничних виборчих комісій, "приміщення яких, починаючи з 22 березня, поліція повинна взяти під цілодобову охорону".

"Наступна знакова подія - передача виборчих бюлетенів до дільничних виборчих комісій. Цей процес проходитиме протягом трьох днів після 26 березня і вимагатиме посиленої уваги з боку поліції, оскільки саме нам треба буде взяти бюлетені під охорону. Завершення передвиборної агітації, проведення самого голосування та подальше встановлення його результатів - це найбільш відповідальний етап виборчої кампанії", - підкреслив С.Князєв.

ОСТАННЄ

"Слуга народу" висунула мера Золотоноші Войцехівського кандидатом на довибори в Раду в Черкаській області

Суд скасував постанову ОВК №87 про визнання виборів недійсними ще на одній дільниці - "Опора"

Суд визнав незаконним перерахунок голосів на двох дільницях на 87 окрузі в Прикарпатті - Шевченко

"Слуга народу" закликає правоохоронців дати оцінку порушенням на 87 окрузі в Прикарпатті

"ОПОРА" вимагає розслідувати можливі фальсифікації на 87 окрузі у Прикарпатті

На окрузі №87 в Івано-Франківській області на довиборах до парламенту переміг Вірастюк

На Прикарпатті планують перерахувати голоси ще на 16 дільницях - Вірастюк

Депутати "Слуги народу" заявили про фальсифікацію на одній з виборчих дільниць на Прикарпатті

Арахамія припустив, що результат довиборів у ОВК №48 буде оголошено в ніч на п'ятницю

На окрузі №87 в Івано-Франківській області мінували одну з виборчих дільниць

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА