16:11 07.10.2021

"Батьківщина" голосуванням за відставку Разумкова оцінила діяльність "Слуг народу" за два роки - заява

2 хв читати
"Батьківщина" голосуванням за відставку Разумкова оцінила діяльність "Слуг народу" за два роки - заява

Фракція "Батьківщина" заявляє, що її голосування за відставку Дмитра Разумкова з посади голови Верховної Ради є оцінкою діяльності "Слуг народу" за два останні роки.

"Через парламент було проведено катастрофічні для України рішення. Розпродаж землі. Розпродаж стратегічної власності. Збільшення тарифів. Легалізація грального бізнесу. Зняття з грального бізнесу податків і підвищення податків для малого бізнесу. Злиденні пенсії та заробітні плати. Радикальне поглиблення бідності. Галопуюче зростання цін. Знищення малих підприємців. Повне урізання трудових прав людей. Усе це призвело до повного хаосу в країні. Призвело до розвалу", - йдеться в заяві, розміщеній на офіційному сайті партії "Батьківщина".

Також у "Батьківщині" зазначили, що "турборежими, нічні голосування за продаж землі, законодавчий лобістський хаос, позбавлення депутатів права повноцінно обговорювати закони, постійне нехтування регламентом" ліквідували парламентаризм в Україні.

"Усе це "слуги народу" робили разом. Однією командою. Ми не поділяємо їх на сорти та прізвища - хто краще, а хто гірше. Ми не пам'ятаємо якихось публічних заяв екс-спікера проти всього цього шабашу. Ось чому сьогодні фракція "Батьківщина" проголосувала за його відставку. Це голосування - наша оцінка діяльності монобільшості за останні два роки без поділу на "героїв" та "антигероїв", - йдеться в заяві фракції.

У зв'язку з цим у "Батьківщині" вважають, що "єдиний розумний вихід із цього глухого кута - це негайні дострокові вибори парламенту".

Як повідомлялося, Верховна Рада відкликала голову парламенту Дмитра Разумкова з обійманої посади. Відповідне рішення підтримали 284 народні депутати на пленарному засіданні у четвер, 7 жовтня.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Порошенко привіз в артбригади детектори дронів "Цукорок", шини і шиномонтажну майстерню

Байден заявив про бажання брати участь у передвиборчих дебатах із Трампом

До Дня Києва 42 тисячі киян, постраждалих внаслідок катастрофи на ЧАЕС, отримають матеріальну допомогу - Кличко

Пропозиція США щодо використання відсотків від заморожених активів РФ для України набирає обертів у G7

Столтенберг: ще не пізно для перемоги України, але союзникам необхідно прискоритися

Закриють 60 км фронту: Порошенко передав у війська ще три системи РЕБ "Ай-Петрі"

Кулеба закликав союзників активізувати виробництво зброї та "перейти від співчуття до запобігання загибелі людей"

Світова більшість має бути на Саміті миру - Зеленський

НАДС ініційовано навчальну програму "Комунікація та взаємодія з ветеранами/ветеранками на державній службі" для публічних службовців

Завдяки підтримці столичної громади 101 бригада знищила російської техніки майже на 35 мільйонів доларів

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА