13:26 15.07.2021

Найбільше харків'ян готові проголосувати на виборах мера за Терехова, у Добкіна, Світличної та Мураєва - понад 10% підтримки

2 хв читати
Найбільше харків'ян готові проголосувати на виборах мера за Терехова, у Добкіна, Світличної та Мураєва - понад 10% підтримки

Секретаря Харківської міськради Ігоря Терехова готові підтримати на виборах мера міста 42,9% харків'ян серед тих, хто має намір у них взяти участь і визначився з вибором, свідчать результати опитування, проведеного соціологічною групою "Рейтинг" 3-11 липня.

При цьому екс-мера Харкова (2006-2010 рр.) Михайла Добкіна готові підтримати 17,8% харків'ян, які визначилися, народних депутатів Юлію Світличну - 11,3%, Євгена Мураєва - 10,9%, Олександра Фельдмана - 6,9%. Рейтинг інших кандидатів нижче ніж 3%, зазначається у результатах дослідження.

Найвищий антирейтинг серед кандидатів на міського голову у Добкіна - його не підтримали б за жодних обставин 34% опитаних. За Фельдмана не проголосували б 27%. 61% вважають, що на виборах міського голови переможе Терехов, 14% переконані, що переможцем став би Добкін. У перемогу інших кандидатів вірить менше ніж 4%.

Терехову довіряють 54% опитаних містян, не довіряють - 36%. Світличній довіряють 38%, не довіряють - 44%, Добкіну довіряють 35%, не довіряють - 57%, Фельдману довіряють 31%, не довіряють - 58%, Мураєву довіряють 29%, не довіряють - 39%, не знають такого 31%.

При цьому однозначну готовність взяти участь у виборах мера Харкова 31 жовтня висловили 62% опитаних, а 12% заявили, що малоймовірно підуть на вибори. Високий рівень готовності прийти на вибори спостерігається серед старших опитаних.

Під час дослідження методом особистого формалізованого інтерв'ю (face-to-face) було опитано 1200 респондентів жителів Харкова від 18 років і старше. Вибірка репрезентативна за віком, статтю. Похибка репрезентативності дослідження: не більше ніж 2,8%.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

США готуються підписати контракти на озброєння для України на $6 млрд

"Укрзалізниця" тимчасово змінить рух приміських потягів через обстріл Харківщини

Канада вітає повернення депортованих до РФ дітей і сприятиме поверненню ще тисяч

Україна і Японія обговорили створення спецтрибуналу для РФ за воєнні злочини

Кулеба вітає доповідь Московського механізму ОБСЄ щодо свавільного утримання РФ українських цивільних осіб

Учасники завтрашнього "Рамштайну" обговорять, як допомогти Україні подолати складнощі, що накопичилися за час відсутності американської підтримки

Данія збільшить військову підтримку України ще на 4,4 млрд данських крон у 2024 році

Українська авіація завдала за добу ударів по 8 місцях скупчення окупантів

Оборонний пакет США потрібно направити в Україну якнайшвидше - розмова Зеленського з американськими партійними лідерами

Окупанти за добу завдали чотири ракетних і 50 авіаударів по Україні, обстріляли понад 110 населених пунктів

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА