14:56 02.05.2024

Кличко візьме участь у Саміті мерів європейських міст, приуроченому до Дня Європи

1 хв читати
Кличко візьме участь у Саміті мерів європейських міст, приуроченому до Дня Європи

Мер Києва Віталій Кличко на запрошення мера Парижа Анн Ідальго візьме участь у Саміті мерів європейських міст, що відбудеться 3-4 травня в Парижі й буде приурочений до Дня Європи, повідомила пресслужба Київської міської державної адміністрації (КМДА).

"Спілкування та дискусії мерів будуть зосереджені на викликах і можливостях, з якими стикаються європейські міста. Зокрема, напередодні виборів до Європарламенту та на тлі зростаючого ультраправого популізму. Відкритий діалог необхідний для зміцнення демократичних цінностей, партнерства та взаємної підтримки міст", - йдеться в повідомленні КМДА на офіційному сайті в четвер.

Як зазначається, для Києва участь у заході - це можливість наголосити на необхідності посилення військової та гуманітарної допомоги Україні та її столиці.

Участь у Саміті візьмуть мери, зокрема, Парижа, Копенгагена, Рейк'явіка, Стамбула, Афін, Загреба, Тирани, Сараєво, представники міської влади Амстердама, Відня, Стокгольма, Мюнхена, Барселони та інших європейських міст.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА