21:07 25.06.2024

Суд обрав нардепу Тищенку запобіжний захід - цілодобовий домашній арешт

2 хв читати
Суд обрав нардепу Тищенку запобіжний захід - цілодобовий домашній арешт

Печерський районний суд Києва обрав запобіжний захід народному депутату України Миколі Тищенку - цілодобовий домашній арешт на два місяці в рамках розслідування. Це випливає з прямої трансляції із зали суду в цій справі.

Як повідомлялося, слідчі ДБР у вівторок уранці повідомили Тищенку про підозру за фактом подій у Дніпрі з незаконним позбавленням волі військовослужбовця ЗСУ.

За матеріалами ДБР, 20 червня поточного року в Дніпрі група осіб за вказівкою Тищенка протиправно позбавила волі потерпілого - колишнього військовослужбовця ЗСУ. Його утримували протягом певного часу та завдавали тілесних ушкоджень. Слідство встановило, що це було зроблено за попередньою змовою групою осіб, із застосуванням фізичної сили й спецзасобів.

Зі свого боку Офіс генпрокурора України погодив клопотання про обрання нардепу запобіжного заходу у вигляді цілодобового домашнього арешту.

Крім того, правоохоронці повідомили про підозру ще одній особі, яка брала активну участь у протиправних діях, за ч. 2 ст. 127, ч. 2 ст. 146 КК України.

У ДБР також уточнили, що в депутата проведено обшуки.

Раніше низка телеграм-каналів опублікувала відео про те, що в Дніпрі 20 червня група невідомих напала на колишнього бійця спеціального підрозділу "Кракен" Дмитра "Сина" Павлова під час прогулянки з дитиною. На відео видно, що до цього причетна охорона народного депутата Тищенка, з яким Павлов посперечався.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Нетаньягу заявив, що Ізраїль близький до викорінення військового потенціалу ХАМАС

Суд обрав запобіжний захід ще одному фігуранту справи про незаконний продаж землі на Закарпатті

Наступні місяці мають показати прогрес у наближенні України до Євросоюзу - Зеленський

Двопартійна делегація Конгресу США запевнила Київ у підтримці України

Зеленський обговорив із Сирським і Баргилевичем підготовку контрзаходів щодо логістики й техніки окупанта

Зеленський привітав Канаду з національним днем

Рух вантажного транспорту відновився на чотирьох ПП на польському кордоні, незабаром буде відкрито на всіх - заступник міністра

Голова комітету розвідки Конгресу США виступає за розширення застосування американської зброї Україною для ударів по території РФ

Держгеокадастр запустив гарячу лінію для реєстрації геопросторових даних

Зеленський обговорив з конгресменами США постачання додаткових систем ППО

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА