10:29 17.05.2024

Окупанти за добу обстріляли Середину-Буду, Дружбу, 34 прикордонні села і селища в Сумській і Чернігівській областях, є поранений

2 хв читати
Окупанти за добу обстріляли Середину-Буду, Дружбу, 34 прикордонні села і селища в Сумській і Чернігівській областях, є поранений

Мешканець міста Дружба Шосткинського району Сумської області дістав поранення внаслідок обстрілу з боку російських окупантів, повідомляють на сторінці Оперативного командування "Північ" у фейсбуці.

"Дружба - 6 вибухів, ймовірно, РСЗВ; 2 вибухи, ймовірно, ствольна артилерія 152 мм. Унаслідок обстрілу травмовано 1 цивільну особу, пошкоджено об'єкт цивільної інфраструктури та приватний будинок", - ідеться у зведенні за минулу добу.

За минулу добу російські окупанти обстріляли міста Дружба та Середину-Буду Шосткинського району Сумської області, 23 прикордонні села та селища в Сумському, Шосткинському, Охтирському та Конотопському районах Сумської області, 11 сіл і селищ у Чернігівському, Корюківському й Новгород-Сіверському районах Чернігівської області, а також одне село в Богодухівському районі Харківської області, що належить до зони відповідальності ОК "Північ".

У с. Юр'єве Конотопського району внаслідок обстрілу пошкоджено приватне домоволодіння. Про інші руйнування і постраждалих не повідомляють. "Інформація про руйнування, загиблих або поранених серед місцевого населення уточнюється", - ідеться у зведенні.

Окупанти використовували під час обстрілів міномети калібру 82 і 120 мм, ствольну артилерію калібру 122 і 152 мм, реактивні системи залпового вогню, автоматичні ствольні гранатомети, дрони. Села Єліне Корюківського району, Павлівка та Волфине Сумського району, Попівка Охтирського району були обстріляні по три рази, низка інших сіл - по два рази. Загалом за добу зафіксовано 60 обстрілів (369 вибухів) із різних видів озброєння.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

ДніпроГЕС у критичному стані, над відновленням руху працюють відповідні служби - голова ОВА

Окупанти обстріляли село на Харківщині, поранено мирну жительку - поліція

Генштаб ЗСУ: Найвища інтенсивність атак ворога - на Покровському напрямку, ситуація напружена, але контрольована

Зеленський розраховує на прискорення поставок військової допомоги Україні в межах виділеного США пакета підтримки в $61 млрд

У Кропивницькому районі обійшлося без НП після вибухів, що пролунали, - попередні дані

Унаслідок влучання авіабомб на дитячий садок у Мирнограді постраждало п'ятеро людей - поліція

У КРОПИВНИЦЬКОМУ ЧУТИ ВИБУХИ, ПОВІТРЯНІ СИЛИ ПОПЕРЕДЖАЛИ ПРО РАКЕТНУ НЕБЕЗПЕКУ - ТЕЛЕГРАМ-КАНАЛИ

У Харківській області триває ліквідація 9 лісових пожеж на площі понад 3,7 тис. га - ДСНС

Зеленський прибув до Сінгапуру для участі в конференції "Діалог Шангрі-Ла"

У ХАРКОВІ ПРОГРИМІВ ВИБУХ - ГОЛОВА ОБЛАДМІНІСТРАЦІЇ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА