19:22 26.04.2024

Байден заявив про бажання брати участь у передвиборчих дебатах із Трампом

1 хв читати
Байден заявив про бажання брати участь у передвиборчих дебатах із Трампом

Президент США Джо Байден у п'ятницю висловив бажання взяти участь у передвиборчих дебатах з експрезидентом Дональдом Трампом, але не став говорити про можливі терміни цього заходу.

"Я не знаю, коли саме, але я був би щасливий провести дебати з ним", - наводить The Hill слова Байдена в інтерв'ю радіоведучому Говарду Стерну.

Видання нагадує, що раніше Байден і його передвиборчий штаб здебільшого уникали згадки перспектив дебатів із Трампом. Зі свого боку експрезидент висловлював готовність зустрічатися з Байденом у такому форматі стільки разів, скільки це буде можливим до виборів у листопаді 2024 року. Проте, нагадує The Hill, Трамп відмовлявся від дебатів під час праймеріз Республіканської партії.

На період передвиборчих перегонів, починаючи з вересня, заплановано три раунди дебатів між кандидатами в президенти й один між кандидатами у віцепрезиденти, зазначає газета.

І Байден, і Трамп уже набрали необхідну кількість голосів для висунення їх кандидатур для участі в президентських виборах. Висування відбудеться на з'їздах Демократичної та Республіканської партій, які відбудуться влітку.

Вибори президента США заплановано на 5 листопада 2024 року.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Фракція партії "УДАР Віталія Кличка" висловила солідарність із народом Грузії та підтримку його боротьби за свободу і демократію

Зеленський пропонує Раді денонсувати угоду між Україною та Білоруссю про взаємне спрощення зміни громадянства

Сейм Польщі вніс зміни до закону про допомогу громадянам України

Порошенко привіз військовим на Харківщину FPV-дрони і техніку

Міністр оборони Естонії: Ідея відправлення військ в Україну нікуди не поділася, проте конкретної дискусії щодо цього не було

Зеленський - Блінкену: Потрібно доставити військову допомогу в Україну якнайшвидше, насамперед ППО

Порошенко закликав об’єднати зусилля держави і суспільства навколо будівництва фортифікацій

Посольство Сербії в Україні відновить роботу вперше з березня 2022 року, також незабаром відбудеться українсько-сербський бізнес-форум - Кулеба після перемовин з Вучичем

КМІС: 40% опитаних українських біженців у Німеччині, Польщі та Чехії впевнені, що у війні переможе Україна

57% українців вважають, що Україна скоріше або повністю є демократичною країною - КМІС

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА