13:20 18.04.2024

Останній дзвоник у школах Києва пролунає 31 травня

1 хв читати
Останній дзвоник у школах Києва пролунає 31 травня

Останній дзвоник для школярів у цьому навчальному році пролунає 31 травня, повідомив заступник голови Київської міської державної адміністрації (КМДА) Валентин Мондриївський.

Як повідомляють на офіційному сайті КМДА, Мондриївський зазначив, що "таке рішення прийнято з урахуванням того, що школи Києва у 2023/2024 навчальному році не припиняли освітній процес, не змінювали терміни канікул, не корегували структуру навчального року та працювали за освітніми програмами, схваленими педагогічними радами – відповідно до графіка".

Він також повідомив, що в рамках підготовки до національного мультимедійного тестування закладам освіти рекомендовано застосувати у травні 2024 року для випускників/випускниць 11-х класів модель трансформера, змінивши звичне класно-урочне навчання на індивідуалізовано-групове - задля поглиблення, систематизації знань з обраних випускником/випускницею та їхніми батьками предметів і розвантаження учнів в умовах воєнного стану.

Департамент освіти і науки також запропонував видати (з дотриманням вимог безпеки) документи про освіту відповідно до такого графіка: свідоцтво про здобуття початкової освіти - з 31 травня до 7 червня; свідоцтво про здобуття базової середньої освіти - з 13 до 19 червня; свідоцтво про здобуття повної загальної середньої освіти - з 20 до 26 червня.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Унаслідок обстрілу Новоселівки Першої поранено людину - голова Донецької ОВА

Зеленський у День матері подякував українкам за їхню важку працю, доброту й надзвичайну мужність у складний для країни час

На Харківщині за добу внаслідок обстрілів загинули троє мирних жителів

Силами ППО за добу знищено п'ять розвідувальних БПЛА в південних областях України

Українська авіація за добу завдала ударів по дев’яти районах скупчення сил противника

На фронті за добу було 155 бойових зіткнень, на харківському напрямку ворог здійснив 12 атак

Війська РФ за добу завдали по Україні 13 ракетних і 118 авіаційних ударів

За добу на Донеччині через російські обстріли поранено двох жителів

У Херсонській області за добу у результаті обстрілів одна людина загинула, ще п'ятеро дістали поранення, серед них дитина

Сили оборони за добу ліквідували 1260 окупантів

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА