20:08 25.01.2021

Кулеба обговорив з главою МЗС Йорданії питання торгівлі та продовольчої безпеки

1 хв читати
Кулеба обговорив з главою МЗС Йорданії питання торгівлі та продовольчої безпеки

Міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба обговорив з віце-прем'єр-міністром - міністром закордонних справ та у справах експатріантів Йорданського Хашимітського Королівства Айманом Ас-Сафаді питання розвитку торгівлі і ролі українського експорту в зміцненні продовольчої безпеки Йорданії.

Як повідомляється на сайті українського зовнішньополітичного відомства в понеділок, під час телефонної розмови з йорданським колегою Кулеба виступив за відновлення в 2021 році засідань спільної українсько-йорданської комісії з торговельно-економічного співробітництва.

Ас-Сафаді, зі свого боку підтримав пропозицію свого українського колеги направити в Україну делегацію йорданського бізнесу для ознайомлення з можливостями, які надає наша держава для взаємовигідної торгівлі і інвестицій.

Сторони також обговорили залучення йорданських студентів до навчання в українських університетах, розвиток подій у регіоні Близького Сходу і Північної Африки, подальшу взаємодію України та Йорданії в рамках міжнародних організацій. Міністри також обмінялися запрошеннями здійснити двосторонні візити після нормалізації епідемічної ситуації.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА