12:46 24.04.2024

У західних областях України в четвер удень 9-14°; на решті території 17-22°

2 хв читати
У західних областях України в четвер удень 9-14°; на решті території 17-22°

Невеликі дощі очікуються в ніч на четвер, 25 квітня, на північному сході України, на Прикарпатті та Закарпатті, удень у західних, Житомирській, Вінницькій областях помірні, на Київщині невеликі дощі, вдень місцями грози; на решті території без опадів.

Як повідомляє Укргідрометцентр, у більшості областей України, крім сходу, вночі та вранці місцями туман. Вітер у західних областях північно-західний, на решті території південно-східний, 5-10 м/с.

Температура у західних областях уночі 1-6°, удень 9-14°; на решті території вночі 4-9°, удень 17-22°.

У Києві в четвер невеликий дощ (уночі місцями). Вітер південно-західний, 5-10 м/с. Температура вночі 6-8°, вдень 18-20°.

За даними Центральної геофізичної обсерваторії ім. Бориса Срезневського, за весь період метеорологічних спостережень у Києві з 1881 року вдень 25 квітня найвища температура вдень була зафіксована на позначці 27,5° тепла у 1943 році, а найнижча вночі – на позначці 5° морозу 1988 р.

У п'ятницю, 26 квітня, у всій Україні короткочасні дощі, місцями грози, вночі в більшості західних і східних областей без опадів. Вітер південний із переходом на західний, 3-10 м/с.

Температура в західних областях уночі 1-6° тепла, на поверхні ґрунту заморозки 0-3°, вдень 10-15° тепла; у південно-східній частині вночі 12-17°, вдень 23-28°; на решті території вночі 7-12°, вдень 17-22° (у північних областях місцями 11-16°).

На високогір'ї Карпат уночі мокрий сніг, удень без опадів; температура вночі близько 0°, удень 3-8° тепла.

У Києві в п'ятницю можливий дощ. Вітер південний, 5-10 м/с. Температура вночі близько 10°, удень 13-15°.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Розпочато кримінальне провадження за фактом перешкоджання доступу держави до стратегічної інформації про проєктування АЕС – Міненерго

Окупанти обстріляли два села на Харківщині, постраждала пенсіонерка - Синєгубов

ОКУПАНТИ Б'ЮТЬ ПО ХАРКОВУ І ХАРКІВСЬКОМУ РАЙОНУ - ГОЛОВА ОБЛАДМІНІСТРАЦІЇ

Пожежу в Миколаєві на деревообробному підприємстві ліквідовано - ДСНС

У неділю в Україні буде тепло, подекуди можливий дощ, вночі у східних та південно-східних областях заморозки на ґрунті - Укргідрометцентр

На Донеччині на Великдень нічні богослужіння в церквах відбудуться без участі людей - обладміністрація

Кравченко закликав мешканців Київщини до дотримання комендантської години у Великодні свята та правил поведінки під час повітряної тривоги

У Кропивницькому районі пошкоджено 20 приватних будинків унаслідок ракетного удару в п'ятницю - ОВА

Пожежу в Миколаєві на деревообробному підприємстві локалізовано на 2 тис. кв м, гасіння окремих осередків горіння триває - ДСНС

На Волині знайдено ще одну історичну пам'ятку часів Київської Русі - Офіс генпрокурора

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА