Вибори
17:03 19.10.2020

Тимошенко презентувала план дій для Києва

2 хв читати
Тимошенко презентувала план дій для Києва

Голова партії "Батьківщина" Юлія Тимошенко презентувала невідкладний план дій для Києва після виборів 25 жовтня, озвучивши головні напрямки, на які її команда першочергово спрямовуватиме кошти столичного бюджету.

"Найголовніше – нам треба наповнити бюджет міста Києва та зробити так, щоб більша частина податків, які платять кияни, залишалася в бюджеті міста. Але дуже важливо, щоб ці додаткові фінанси, які ми забезпечимо для столиці, не використовувалися на корупцію, відкати та неефективні дії, пов’язані з чиїмось лобістським бізнесом", – сказала Тимошенко під час спільної зі столичною командою презентації плану дій, повідомляє прес-служба "Батьківщини".

Голова партії озвучила головні напрямки, на які команда "Батьківщини" спрямовуватиме кошти столичного бюджету. Це докорінна реставрація та ремонт усього житлового фонду Києва; розвантаження транспортних магістралей і щорічне відкриття мінімум однієї станції метро; збільшення кількості екологічного транспорту (тролейбусів і трамваїв); забезпечення безкоштовними квитками пільгових категорій громадян.

Серед першочергових завдань: запровадження соціального захисту пенсіонерів і доплата від 500 до 1000 гривень на місяць; запровадження обов’язкового медичного страхування у вигляді муніципальної медичної страховки; підвищення зарплат для столичних медиків на рівні не нижче, ніж у Польщі; створення муніципальної столичної поліції.

Крім того, Тимошенко звернула увагу на екологічні ініціативи "Батьківщини", які потрібно реалізувати у столиці: повна реконструкція Бортницької станції аерації; будівництво в Києві сучасного сміттєпереробного заводу, який працюватиме за новітніми технологіями та не матиме жодних викидів у повітря; повна реконструкція системи очищення водопровідної води для Києва.

"Наша команда – це професійні люди. Наш кандидат у мери Києва Олексій Кучеренко – людина, яка докорінно знає все господарство Києва, людина, яка, безпрецедентно для політики, чесна та порядна. Він не дасть жодної копійки київського бюджету використати не в тому напрямку, який потрібен киянам", - запевнила лідер "Батьківщини".

За її словами, кандидати в депутати Київської міської ради від цієї політсили знають свою роботу, "можуть зробити правильні рішення, підготувати правильні документи, а головне – добитися виконання першочергових кроків, необхідних столиці".

"Я вірю в нашу команду і в те, що їй вдасться зробити життя в столиці комфортним та безпечним для людей", - переконана Тимошенко.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

Останній дзвоник у школах Києва пролунає 31 травня

Віцеканцлер Німеччини Габек прибув в Україну для підготовки конференції з відновлення

Єврокомісія схвалила запропонований Києвом план, необхідний для початку фінансування ЄС чотирирічного Ukraine Facility у розмірі EURO50 млрд

У Києві в ДТП зіткнулися 6 автомобілів, постраждали 8 пасажирів мікроавтобуса

У Києві 11 квітня було зафіксовано два температурні рекорди

Ще 500 fpv-дронів, придбаних за кошти столиці, відправили бійцям 4 бригади Нацгвардії "Рубіж"

Київрада перейменувала Олександрівську клінічну лікарню на Свято-Михайлівську

Київ виділить 1,5 млрд грн на допомогу військовим

Спецпредставник США Пріцкер, голова Ексімбанку Льюїс і заступник радника з нацбезпеки Сінгх прибули до Києва

Повідомлено про підозру у вбивстві співробітника УДО, який штовхнув підлітка на станції київського фунікулера - Офіс генпрокурора

ОСТАННЄ

"Слуга народу" висунула мера Золотоноші Войцехівського кандидатом на довибори в Раду в Черкаській області

Суд скасував постанову ОВК №87 про визнання виборів недійсними ще на одній дільниці - "Опора"

Суд визнав незаконним перерахунок голосів на двох дільницях на 87 окрузі в Прикарпатті - Шевченко

"Слуга народу" закликає правоохоронців дати оцінку порушенням на 87 окрузі в Прикарпатті

"ОПОРА" вимагає розслідувати можливі фальсифікації на 87 окрузі у Прикарпатті

На окрузі №87 в Івано-Франківській області на довиборах до парламенту переміг Вірастюк

На Прикарпатті планують перерахувати голоси ще на 16 дільницях - Вірастюк

Депутати "Слуги народу" заявили про фальсифікацію на одній з виборчих дільниць на Прикарпатті

Арахамія припустив, що результат довиборів у ОВК №48 буде оголошено в ніч на п'ятницю

На окрузі №87 в Івано-Франківській області мінували одну з виборчих дільниць

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА