18:57 09.01.2024

В Україні поновлюється продаж корейських SsangYong під новим брендом KG Mobility в дилерській мережі "УкрАВТО"

2 хв читати
В Україні поновлюється продаж корейських SsangYong під новим брендом KG Mobility в дилерській мережі "УкрАВТО"

З початку 2024 року 11 офіційних автосалонів у дев'яти областях України розпочали продаж першої моделі автобренду KG Mobility (нова назва корейського автобренду SsangYong) - позашляховика класу "пікап" KGM Musso і його подовженої версії Musso Grand, повідомила пресслужба дистриб'юторської компанії "Юніверсал Моторз Груп", що входить до корпорації "УкрАВТО".

Згідно з повідомленням, роздрібна вартість KGM Musso (середньорозмірний рамний пікап) на 1 січня 2024 року становить 1 млн 374 тис. 450 грн із ПДВ ($35,7 тис.), а KGM Musso Grand - 1 млн 709 тис. 400 грн ($44,4 тис.).

Як уточнили агентству "Інтерфакс-Україна" в пресслужбі "Юніверсал Моторз Груп", дистриб'юторську угоду з KG Mobility підписано в жовтні минулого року.

KG Group у червні 2022 року обрано остаточним претендентом на придбання збанкрутілої SsangYong Motor Co, а в березні 2023 року було оголошено про зміну назви компанії SsangYong на KG Mobility.

У пресрелізі дистриб'ютора наголошується, що обидві моделі оснащені дизельним двигуном e-XDi об'ємом 2,2 літра стандарту Євро-6b, який виробляють у співпраці з Mercedes-Benz, потужністю 181 к. с./400 Нм для 6-ступінчастої механічної трансмісії Musso та 187 к.с./420 Нм для 6-ступінчастої автоматичної трансмісії Musso Grand.

Середня витрата пального - 7,9 та 9,0 літра на 100 км відповідно.

Автомобіль поєднує п'ятимісний кузов із подвійною кабіною й вантажну платформу: Musso Grand пропонує 1262 л вантажного простору з довжиною 1610 мм, а Musso - 1011 л з довжиною 1300 мм.

Базова комплектація включає, зокрема, систему "розумний ключ" із кнопкою запуску двигуна, двозонний клімат-контроль, електросклопідіймачі, електричне регулювання, підігрів дзеркал, повнорозмірне запасне колесо, передні протитуманні фари.

Безпеку гарантують подушки безпеки, електронна система курсової стійкості ESP із системою допомоги під час гальмування ESS, антиблокувальна система гальм ABS і система електронного розподілу гальмівних зусиль EBD, захист від перевертання ARP, системи допомоги під час русу вгору DAC і під час спуску HDS.

Для додаткової безпеки від викрадення автомобілі оснащені центральним замком з дистанційним керуванням, штатною протиугінною сигналізацією та імобілайзером.

Як повідомлялося, SsangYong подала документи на банкрутство наприкінці 2020 року. В Україні офіційним дистриб'ютором бренду була Група компаній "АІС".

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Усі контракти на деревину для фортифікаційних споруд, укладені Харківською обладміністрацією, безавансові

"Укренерго" завтра планує обмежувати енергопостачання тільки промисловості

Шмигаль: Завдання кожного міністерства та міністра забезпечити енергетичну автономність установ критичної інфраструктури

Шмигаль: Енергосистема цілісна і працює стабільно, проте генерації електроенергії не вистачає

"Укренерго" підтверджує запровадження обмежень е/е з 19:00 до кінця доби, просить економити

Відкриття аеропорту у Львові допоможе закрити небо над Україною - голова Львівської ОДА

Глава Мінекономіки скасувала наказ про бронювання Glovo, Visa, Favbet Tech, компанії заявляють про своє законне право на бронювання

Низка обленерго повідомляють про зміну в їхніх регіонах тривалості обмежень е/е у п'ятницю

Стефанішина допускає продовження режиму "торговельного безвізу" на 2025-2026 роки

Делегація України в Аргентині й Чилі пропонує вільну торгівлю та участь у відновленні - Мінекономіки

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА