Вибори
16:44 17.07.2019

У "Євросолідарності" розцінюють погрози Гройсмана на адресу партії, як грубе застосування адмінресурсу, не бачать сенсу в подальшій полеміці

2 хв читати
У "Євросолідарності" розцінюють погрози Гройсмана на адресу партії, як грубе застосування адмінресурсу, не бачать сенсу в подальшій полеміці

У прес-службі партії "Європейська солідарність" розцінюють висловлювання прем'єр-міністра Володимира Гройсмана на їхню адресу, як погрози і застосування адміністративного ресурсу з боку лідера політсили "Українська стратегія", котра не долає прохідного бар'єру на позачергових парламентських виборах, на адресу одного з лідерів перегонів.

"Ми ніколи не реагували на агресивні випади Володимира Гройсмана на адресу команди, якій він цілком зобов'язаний своїм кар'єрним зростанням. Кілька років тому його критика могла б сприйматись, як сміливість. Але тепер, коли вона лунає в спину, це свідчить про зовсім інші риси характеру... Про те, що партія Гройсмана не долає п'ятивідсоткового бар'єру, переконливо свідчать опитування всіх провідних соціологічних центрів", - йдеться в заяві прес-служби "Євросолідарності", оприлюдненій у середу вдень.

У "Євросолідарності"наголосили, що вважають "Українську стратегію" Гройсмана партією, яка розпилює голоси європейсько орієнтованих українців і унаслідку сприяє протилежному табору.

"Партія Гройсмана належить до числа тих політичних партій, які розпорошують голоси європейсько орієнтованих виборців і збільшують бонус для п'ятої колони", - йдеться в заяві.

При цьому в "Євросолідарності" відзначили, що на початку виборчої кампанії Гройсман сам відхилив пропозицію діяти спільно на тлі нових викликів, які стоять перед країною.

"Вважаємо, що подальша полеміка вже не має сенсу, оскільки вже через лічені дні нас розсудять виборці. А погрози прем'єр-міністра на адресу одного з лідерів перегонів ми розглядаємо, як грубе застосування адміністративного ресурсу", - підсумували в прес-службі "Європейської солідарності" .

Раніше в середу на засіданні уряду Гройсман звернувся до правоохоронних органів перевірити можливі порушення виборчого законодавства під час антиагітації в інтернеті проти партій демократичного спрямування.

"Хотів би звернутися до вас, Арсен Борисович (глава Міністерства внутрішніх справ України Арсен Аваков - ІФ), і Нацполіції... Сьогодні дискредитуються абсолютно всі політсили демократичного табору. Більше того, нав'язуються історії, які не мають нічого спільного з реальністю... Я розраховую, що правоохоронні органи дадуть цьому питанню серозну оцінку", - сказав прем'єр.

Зокрема, лідер "Української стратегії" зазначив, що в інформпросторі пропагується думка, що необхідно на парламентських виборах голосувати за "Європейську солідарність" як нібито єдину політсилу, яка має прохідний рейтинг.

"Ми проаналізували, сьогодні є десятки акаунтів в інтернеті, які фінансуються з різних неполітичних фінансових джерел. Я вважаю, що тут є юридична складова, що такі речі фінансуються поза виборчими фондами", - додав Гройсман.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

"Європейська солідарність" закликає владу скасувати заборону на міжнародну діяльність опозиції - заява партії

Порошенко розказав американцям про наслідки ракетних ударів і закликав Конгрес пришвидшити допомогу Україні

Порошенко на зустрічі з послами держав ЄС закликав підтримати початок переговорів про вступ України та допомогу на 50 млрд євро

Підозрювати добровольців в ухилянні від служби - за рамками здорового глузду, - фракція ЄС в Київраді про підозри депутатам-військовим

«Європейська солідарність»: секретаря Полтавської міськради відсторонили від проведення засідання ради без законних підстав

Генерал Забродський планує скласти мандат нардепа - проєкт постанови

Гройсман закликає до підписання петиції про створення трибуналу над Путіним

Гройсман запропонував парламенту розпочати консультації щодо створення уряду національної згуртованості

Жодне голосування чи закон Держдуми РФ не дають права забирати те, що належить українському народу, - Гройсман

Гройсман закликав Порошенка та Зеленського припинити воювати один з одним – заради країни й українців

ОСТАННЄ

"Слуга народу" висунула мера Золотоноші Войцехівського кандидатом на довибори в Раду в Черкаській області

Суд скасував постанову ОВК №87 про визнання виборів недійсними ще на одній дільниці - "Опора"

Суд визнав незаконним перерахунок голосів на двох дільницях на 87 окрузі в Прикарпатті - Шевченко

"Слуга народу" закликає правоохоронців дати оцінку порушенням на 87 окрузі в Прикарпатті

"ОПОРА" вимагає розслідувати можливі фальсифікації на 87 окрузі у Прикарпатті

На окрузі №87 в Івано-Франківській області на довиборах до парламенту переміг Вірастюк

На Прикарпатті планують перерахувати голоси ще на 16 дільницях - Вірастюк

Депутати "Слуги народу" заявили про фальсифікацію на одній з виборчих дільниць на Прикарпатті

Арахамія припустив, що результат довиборів у ОВК №48 буде оголошено в ніч на п'ятницю

На окрузі №87 в Івано-Франківській області мінували одну з виборчих дільниць

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА