16:43 05.03.2024

Арахамія анонсував активізацію роботи парламентаріїв з військовими - "за аналогією роботи на округах"

2 хв читати
Арахамія анонсував активізацію роботи парламентаріїв з військовими - "за аналогією роботи на округах"

Анонсуючи плани Верховної Ради цього тижня, голова фракції "Слуга народу" Давид Арахамія повідомив, що подібно до роботи на округах депутати більше працюватимуть з військовими - на передовій, у навчальних центрах, у пунктах постійної дислокації.

"...з приводу наших планів на найближчий час. Ми неодноразово говорили про те, що за аналогією роботи на округах депутати будуть більше працювати з військовими - на передовій, у навчальних центрах, у пунктах постійної дислокації. Зараз у цьому напрямі для наших депутатів є термінове і важливе завдання, яке напряму впливає на допомогу партнерів. Коли його буде виконано - вони повернуться до роботи в сесійній залі",- написав Арахамія в телеграм-каналі у вівторок.

За його словами, такі речі не можуть і не повинні анонсуватися з питань безпеки. "Бачу, щоб це зрозуміти, декому з колег не завадило б ненадовго пожертвувати своїм комфортом і побувати там, де може прилетіти будь-що і в будь-який момент", - зазначив Арахамія.

"Хочу нагадати, що з початку повномасштабного вторгнення Верховна Рада працює в режимі триваючого пленарного засідання. Це дозволяє нам, по-перше, збиратися в будь-який час і приймати рішення, а по-друге, оперативно реагувати на зміни безпекової ситуації, важливі дедлайни чи особливості ухвалення рішень нашими партнерами. Тому неможливо скасувати те, що триває і по факту, і згідно з регламентом".

Голова фракції "Слуга народу" також зауважив: "А що стосується планів опозиції на найближчий час, то хтось із них збирається на партійні з'їзди в Румунію. Хтось у відрядження, які вибивалися в Європарламенті. Інші хотіли зайнятися правкотероризмом, ще одні - виступами і трансляціями в тіктоці".

"Це явно не те, чого чекають наші військові і наші партнери. І це точно не те, що наближає перемогу", - вважає Арахамія.

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Порошенко везе на фронт 2 тисячі денних та нічних FPV-дронів і "Мавіків"

Нетаньягу заявив, що намір Іспанії, Ірландії та Норвегії визнати Палестину надихне ворогів Ізраїлю

Бельгія, яка головує в Євросоюзі, має намір до кінця червня розпочати переговори про вступ Молдови та України до ЄС

Ізраїль відкликає своїх послів із Норвегії та Ірландії для термінових консультацій через рішення визнати Палестину державою

Геращенко має намір звернутися до Мецоли у зв'язку з проявом сексизму з боку спікера Ради

Участь Індії в Саміті миру може спонукати Китай також узяти в ньому участь - нардеп

Президент Румунії візьме участь у Саміті миру у Швейцарії - Зеленський

У ЄС погодили план із використання доходів від заморожених активів РФ для допомоги Україні

Німеччина може підтримати американський план допомоги Україні на $50 млрд - ЗМІ

Автор законопроєкту про демографічні податки його відкликає - нардеп Железняк

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА