Вибори
18:37 20.11.2018

П'ять обласних організації "Опоблоку" перейшли до "Опозиційної платформи - За життя"

3 хв читати
П'ять обласних організації "Опоблоку" перейшли до "Опозиційної платформи - За життя"

Київська, Кіровоградська, Сумська, Чернівецька і Житомирська обласні (регіональні) організації політпартії "Опозиційний блок" заявили про перехід до складу об'єднання "Опозиційна платформа - За життя".

Так, 20 листопада у Кіровограді відбулося екстрене засідання політради регіональної організації "Опоблоку". Була прийнята резолюція на підтримку об'єднання опозиційних сил в єдину платформу і висунення Юрія Бойка кандидатом в президенти України.

"Від імені Регіональної організації політичної партії "Опозиційний блок", представляючи інтереси виборців Кіровоградської області, ми висловлюємо свою підтримку створенню "Опозиційної платформи – За життя". На сьогоднішній день Юрій Бойко і Вадим Рабінович є найбільш рейтинговими опозиційними політиками, а тому їх заклик до об'єднання дає шанс нам і всій Україні перемогти на президентських виборах", – йдеться у заяві.

Відповідне рішення було прийнято й політичною радою "Опоблоку" в Житомирській області.

Голова Сумської обласної організації Олександр Стрельченко заявив, що організація підтримує рішення Бойка про створення депутатської групи "Опозиційна платформа - За життя".

"Я впевнений, що це правильний крок, тому що опозиція має об'єднуватися, мати свої принципи і протистояти антинародним діям влади. Крім того, на моє переконання, колеги-депутати у Верховній Раді вчинили не зовсім порядно по відношенню до Юрія Бойка, виключивши його з фракції "Опозиційного блоку". Коли в свій час була створена "Партія миру" Новинського, ніхто не висував жодних вимог і тим більше не виключав депутатів з фракції. Я сподіваюся, що здоровий глузд переможе, колеги з розумінням поставляться до створення "Опозиційної платформи - За життя", яка об'єднає навколо себе всіх тих, хто хоче Україні миру, кращого життя і стабільності", - сказав Стрельченко.

Регіональна організація в Чернівецькій області виступила із заявою про підтримку рішень і дій Ю.Бойка, спрямованих на об'єднання всіх опозиційних сил у межах "Опозиційної платформи – За життя".

"Вважаємо, що сьогоднішнє виключення з парламентської фракції Ю.Бойка є неправильним і недалекоглядним рішенням. Наші колеги вчинили непорядно. Ми зобов'язані йти вперед і проявляти себе як реальна опозиція на противагу діючій корумпованій владі. Попереду величезна робота на виборах. Ми повинні прийти до них єдиною силою. І тоді ми зможемо перемогти і почати відновлювати зруйновану країну. Тільки консолідація всіх опозиційних сил стане реальним кроком для миру в Україні та розвитку країни. Адже об'єднання і консолідація не залишає цьому режиму жодних шансів", – йдеться у заяві.

Голова Київської обласної організації "Опоблоку" Олександр Качний також підтримав рішення та дії Ю.Бойка, спрямовані на об’єднання усіх опозиційних сил у межах "Опозиційної платформи – За життя".

"Наші виборці чекають від нас об’єднавчих процесів для того, аби дати бій існуючому режиму. Саме тому потрібен єдиний сильний кандидат від всіх сил, які хочуть змін та розвитку країни", - зазначив О.Качний.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

У 2-му Міжнародному саміті міст і регіонів у Києві візьмуть участь понад 100 делегатів із 16 країн, планується підписання понад 10 угод

Ми попередили ринок про те, що фондові біржі ПФТС і УБ можуть втратити ліцензії - голова і члени НКЦПФР

Зеленський обговорив із військовим керівництвом забезпечення захисту Харківської, Сумської та південних регіонів країни ППО

План Ukraine Facility передбачає оновлення Держстратегії регіонального розвитку у ІІІ-кв. 2024 р.

Кабміну запропоновано визначити перелік критичних споживачів для невідключення від е/е та умови забезпечення їх ресурсом - радник прем'єра

Субвенцію у 2,3 млрд грн спрямують на реалізацію 66 регіональних проєктів

Матриця реформ передбачає оновлення Держстратегії регіонального розвитку та ДФРР - Мінфін

Кабмін розподілив 4,5 млрд грн субвенції на 136 проєктів регіонального відновлення

Дві із шести профінансованих урядом Німеччини та ЄС лікарень розпочнуть роботу наприкінці січня на Дніпропетровщині та Чернігівщині

Дружина нардепа Бойка зберігає рублі та золото в російському банку - декларація

ОСТАННЄ

"Слуга народу" висунула мера Золотоноші Войцехівського кандидатом на довибори в Раду в Черкаській області

Суд скасував постанову ОВК №87 про визнання виборів недійсними ще на одній дільниці - "Опора"

Суд визнав незаконним перерахунок голосів на двох дільницях на 87 окрузі в Прикарпатті - Шевченко

"Слуга народу" закликає правоохоронців дати оцінку порушенням на 87 окрузі в Прикарпатті

"ОПОРА" вимагає розслідувати можливі фальсифікації на 87 окрузі у Прикарпатті

На окрузі №87 в Івано-Франківській області на довиборах до парламенту переміг Вірастюк

На Прикарпатті планують перерахувати голоси ще на 16 дільницях - Вірастюк

Депутати "Слуги народу" заявили про фальсифікацію на одній з виборчих дільниць на Прикарпатті

Арахамія припустив, що результат довиборів у ОВК №48 буде оголошено в ніч на п'ятницю

На окрузі №87 в Івано-Франківській області мінували одну з виборчих дільниць

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА