Вибори
17:44 05.04.2019

У крові Зеленського наркотичні речовини не виявлено - сканкопія результатів аналізів

3 хв читати
У крові Зеленського наркотичні речовини не виявлено - сканкопія результатів аналізів

Кандидат у президенти України, шоумен Володимир Зеленський оприлюднив результати своїх аналізів на вміст в організмі наркотичних речовин, які він здавав у приватній клініці раніше цього дня.

"Весна прийшла, і ми зробили це разом", - написав В.Зеленський на своїй сторінці в соцмережі Facebook у п'ятницю.

Він також оприлюднив сканкопії результатів дослідження його біоматеріалу.

"У досліджуваній пробі периферичної крові наркотичні речовини не виявлено. Підтверджено повторним дослідженням", - написано в довідці.

У документі, оприлюдненому на сторінці кандидата в президенти у Facebook, у графі "Результати" навпроти наркотиків-скринінгу скрізь стоять нулі.

Водночас дата забору біоматеріалу в довідці була зазначена 2.04.2019, а дата реєстрації та дата виконання - 5.04.2019.

Потім, за кілька хвилин, оприлюднений спочатку на Facebook документ було видалено, а замість нього розміщено нову довідку, в якій зазначена дата забору матеріалу 5.04.2019.

Реєстраційний номер документа на обох зразках збігається, проте відрізняється дата друку документа: перший надрукований 5.04.2019 о 14:24, другий - 5.04.2019 о 16:56.

Пізніше цього дня приватна клініка EuroLab, де В.Зеленський здавав аналізи, вибачилася перед кандидатом у президенти за плутанину з датами.

"Шановний Володимире Олександровичу (Володимир Зеленський - ІФ.) Приносимо Вам свої вибачення за неправильно вказану дату реєстрації матеріалу. Після забору крові пробірка надходить до відділу пробопідготовки та сортування матеріалу, де працівник реєструє дата отримання матеріалу. Працівник відділу помилково замість цифри 5 натиснула 2. Просимо врахувати хвилювання співробітника. Ми виправили цю помилку і надіслали вам результат з правильною датою реєстрації. Запевняємо Вас, що ця помилка оператора абсолютно не впливає на результат дослідження", - йдеться в повідомленні медичного центру EuroLab на сторінці в соцмережі Facebook

"У нашій історії з аналізами стався казус", - прокоментував повідомлення клініки сам В.Зеленський на сторінці у Facebook.

Раніше в п'ятницю В.Зеленський у продовження дискусії про умови проведення дебатів напередодні другого туру виборів прибув до однієї з приватних клінік Києва, щоб здати аналізи на вміст в організмі алкоголю та наркотичних речовин.

Цього самого дня президент України Петро Порошенко також здав аналіз на вміст наркотичних речовин та алкоголю в організмі в медичному пункті на НСК "Олімпійський" (Київ)

Пізніше головний лікар Київської міської наркологічної клінічної лікарні "Соціотерапія" Володимир Ярий повідомив, що результати швидкого тесту аналізів П.Порошенка показали, що в його організмі немає психоактивних речовин.

Проведення медичної експертизи зажадав В.Зеленський у своєму відеозверненні до П.Порошенка, оприлюдненому 3 квітня ввечері. Шоумен наголосив, що кандидати мають "довести народу, що серед них немає ні алкоголіків, ні наркоманів". Окрім цього, він висунув низку інших умов для проведення теледебатів з опонентом, серед яких - дебати на НСК "Олімпійський".

За кілька годин з'явилося відеозвернення П.Порошенка, в якому глава держави погодився брати участь у дебатах на стадіоні. Спікер його виборчого штабу Олег Медведєв на брифінгу 4 квітня заявив, що президент України в п'ятницю о 9:00 чекатиме на свого опонента в медичному пункті на "Олімпійському" для здачі аналізів.

Цього самого дня ввечері політконсультант В.Зеленського Дмитро Разумков повідомив, що їхній штаб вважає заангажованим медпункт на "Олімпійському", тому запропонував пройти медичну експертизу в одній із приватних клінік Києва.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

Світ має всі можливості, щоб допомогти збивати кожну ракету і кожен дрон російських терористів - Зеленський

Зеленський закликав на засіданні "Рамштайн" надати Україні далекобійну зброю, ППО та артилерію

Зеленський звільнив Яковця з посади командувача Сил підтримки ЗСУ і призначив головою адміністрації Державної спеціальної служби транспорту

Чергову партію українського зерна доправлено до Судану - Зеленський

Зеленський про закриття неба над Україною західними партнерами: Питання не "чому", а "коли"

Зеленський відповів республіканцям - противникам надання допомоги Україні: Гроші йдуть насамперед в оборонний сектор США

Зеленський у Києві зустрівся з канцлером казначейства Великої Британії Гантом

Зеленський заслухав доповіді Сирського та Умєрова

Зеленський подякував американцям, які працюють на оборонних підприємствах

Світова більшість має бути на Саміті миру - Зеленський

ОСТАННЄ

"Слуга народу" висунула мера Золотоноші Войцехівського кандидатом на довибори в Раду в Черкаській області

Суд скасував постанову ОВК №87 про визнання виборів недійсними ще на одній дільниці - "Опора"

Суд визнав незаконним перерахунок голосів на двох дільницях на 87 окрузі в Прикарпатті - Шевченко

"Слуга народу" закликає правоохоронців дати оцінку порушенням на 87 окрузі в Прикарпатті

"ОПОРА" вимагає розслідувати можливі фальсифікації на 87 окрузі у Прикарпатті

На окрузі №87 в Івано-Франківській області на довиборах до парламенту переміг Вірастюк

На Прикарпатті планують перерахувати голоси ще на 16 дільницях - Вірастюк

Депутати "Слуги народу" заявили про фальсифікацію на одній з виборчих дільниць на Прикарпатті

Арахамія припустив, що результат довиборів у ОВК №48 буде оголошено в ніч на п'ятницю

На окрузі №87 в Івано-Франківській області мінували одну з виборчих дільниць

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА