Вибори
19:15 08.04.2019

Команда Зеленського не хоче проводити дебати 19 квітня в "Олівці" і наполягає на "Олімпійському" - ЗМІ

2 хв читати
Команда Зеленського не хоче проводити дебати 19 квітня в "Олівці" і наполягає на "Олімпійському" - ЗМІ

Команді кандидата в президенти України Володимира Зеленського не вдалося домовитися з представниками Національної суспільної телерадіокомпанії України (НСТУ) про проведення дебатів із кандидатом Петром Порошенком 19 квітня в студії у телецентрі "Олівець".

Як повідомляє портал "Детектор медіа" із посиланням на директора департаменту зі зв'язків із громадськістю та ЗМІ НСТУ Вікторію Сидоренко, "8 квітня представники штабу кандидата в президенти Володимира Зеленського зустрілися з командою Національної суспільної телерадіокомпанії України, щоб обговорити проведення дебатів 19 квітня. Домовленостей про те, щоб дебати відбулися в студії у телецентрі "Олівець", не було укладено".

За словами В. Сидоренко, представники команди В.Зеленського подивилися студію в телецентрі "Олівець", де могли б відбутися дебати згідно з постановою Центральної виборчої комісії, поговорили з представниками НСТУ щодо закону України "Про вибори президента України" і сказали, що хочуть, щоб дебати відбулися на НСК "Олімпійський".

У свою чергу, голова правління НСТУ Зураб Аласанія заявив інтернет-виданню "Українська правда", що представники штабу В.Зеленського запропонували НСТУ провести дебати перед другим туром на НСК "Олімпійський" 19 квітня о 19.00.

"Вони звернулися до штабу Порошенка і пропонують 19 квітня, о 19.00 розпочати дебати на стадіоні. Я думаю, що це не будуть офіційні дебати. Завтра ви почуєте позицію ЦВК і НСТУ - офіційні дебати можуть бути лише тут, у цьому місці, в "Олівці" у ті ж години", - зазначив З.Аласанія.

За його словами, у вівторок НСТУ і ЦВК нададуть офіційне пояснення про місце проведення дебатів. "Ми можемо це зробити (провести дебати на НСК "Олімпійському"), але це не будуть офіційні дебати. Ми готові до будь-яких варіантів. Але не називайте їх дебатами. Дебати - це виключно те, що прописано в законі", - наголосив З. Аласанія.

"Моя позиція чітка: я не дам зробити із "Суспільного" крайнього і винного, що дебати не відбулися", - сказав голова правління НСТУ.

ОСТАННЄ

"Слуга народу" висунула мера Золотоноші Войцехівського кандидатом на довибори в Раду в Черкаській області

Суд скасував постанову ОВК №87 про визнання виборів недійсними ще на одній дільниці - "Опора"

Суд визнав незаконним перерахунок голосів на двох дільницях на 87 окрузі в Прикарпатті - Шевченко

"Слуга народу" закликає правоохоронців дати оцінку порушенням на 87 окрузі в Прикарпатті

"ОПОРА" вимагає розслідувати можливі фальсифікації на 87 окрузі у Прикарпатті

На окрузі №87 в Івано-Франківській області на довиборах до парламенту переміг Вірастюк

На Прикарпатті планують перерахувати голоси ще на 16 дільницях - Вірастюк

Депутати "Слуги народу" заявили про фальсифікацію на одній з виборчих дільниць на Прикарпатті

Арахамія припустив, що результат довиборів у ОВК №48 буде оголошено в ніч на п'ятницю

На окрузі №87 в Івано-Франківській області мінували одну з виборчих дільниць

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА