12:42 24.06.2019

Бойко повідомив про підготовлений "Опозиційною платформою - За життя" план-концепцію врегулювання ситуації на Донбасі

2 хв читати
Бойко повідомив про підготовлений "Опозиційною платформою - За життя" план-концепцію врегулювання ситуації на Донбасі

Один із засновників партії "Опозиційна платформа - За життя" Юрій Бойко заявив, що ця політсила підготувала план-концепцію врегулювання ситуації на південному сході України і він уже втілюється в життя.

"Найбільше люди хочуть миру! (...) Припинення війни, повернення людей і територій, відновлення миру - перша вимога жителів Донбасу", - сказав Бойко на Форумі миру в Краматорську (Донецька обл.), повідомила прес-служба партії.

Бойко зазначив, що у "Опозиційної платформи - За життя" є план-концепція врегулювання ситуації на південному сході країни, який уже втілюється в життя. За його словами, цей мирний план підтримали в Донецьку, Луганську і Москві, не прийняли рішення тільки представники української влади.

"Ми прекрасно розуміємо - без прямих переговорів із представниками РФ і керівництвом невизнаних республік відновлення миру неможливе. І ми готові почати переговорний процес. Ми не боїмося за свої рейтинги", - зазначив Бойко.

Політик також повідомив, що партія йде в парламент, щоб знизити тарифи на житлово-комунальні послуги, збільшити зарплати, пенсії, повернути пільги і соцвиплати нужденним.

"Ми йдемо на вибори, щоб підтримати реальний сектор економіки, щоб запрацювали підприємства, і люди не виїжджали масово на заробітки, а отримували в Україні гідну зарплату за свою працю. Щоб ми з гордістю могли сказати, що відкрилися нові заводи, запущено виробництво нових літаків , відремонтовано дороги та Україна в топ-рейтингу країн за рівнем щастя. Ми об'єднуємося і йдемо на вибори великим мирним фронтом, щоб повернути Україні мир, а людям - країну, якої вони будуть пишатися", - резюмував Бойко.

Як повідомлялося, список партії "Опозиційна платформа - За життя" на виборах до Верховної Ради очолює чинний позафракційний народний депутат Юрій Бойко, якого політсила має намір висунути на посаду прем'єр-міністра.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Кулеба: Вето РФ на продовження мандата групи експертів ООН, яка стежила за дотриманням санкцій проти КНДР, - це фактично визнання провини

Голова Національних зборів Франції: Прийде день, коли Україна не буде фронтом, а буде східними воротами Європи

Польща є прикладом для України в реформі місцевого самоврядування - Верещук

Байден із невеликою перевагою випереджає Трампа за результатами опитування

Зеленський заявив про наявність суттєвого обсягу коштів на поточний рік для всіх регіонів країни в межах програми "Зроблено в Україні"

Трамп заявив, що йому на руку участь племінника Кеннеді в передвиборчих перегонах

Кулеба: Візит глави МЗС України до Індії - перший за останні сім років, мета - зміцнення українсько-індійських відносин

"УДАР Віталія Кличка" у Київраді вимагає від центральної влади повернути прибережну смугу озера Міністерка громаді Києва

Опозиція вимагає забезпечити повноцінну роботу парламенту - заява "Євросолідарності".

Кулеба повідомив, що отримує "роздратовані коментарі" з Берліна після відповідей про постачання Україні Taurus

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА