18:09 24.06.2019

Мураєв викликав Бойка на публічні дебати

2 хв читати
Мураєв викликав Бойка на публічні дебати

Перший номер у виборчому списку партії "Опозиційний блок", позафракційний народний депутат Євген Мураєв викликав голову "Опозиційної платформи - За життя" Юрія Бойка на публічні дебати.

Як повідомляє в понеділок прес-служба партії, відповідне звернення Мураєв оприлюднив на своїй сторінці в соцмережі Facebook. "Юріє Бойко, я звертаюся до вас. Я знаю, чого ви боїтеся до тремтіння. Ні, це не "вишки Бойка" - у цій справі ви й прокурор Луценко (генеральний прокурор України Юрій Луценко - ІФ) цинічно переклали вину на своїх підлеглих. Ви боїтеся правди. Правди про вашу змову у Відні, яка зробила Порошенка президентом", - написав Мураєв у Facebook.

Політик заявив, що половина списку "Опозиційної платформи - За життя" - це "подільники Петра Порошенка, а також одіозні особистості, як Ілля Кива".

"Мені шкода, що Юрій Бойко, на рейтинг якого працював весь "Опозиційний блок" останні п'ять років, став інструментом у руках партнерів із бізнесу - Медведчука (голова політради партії "Опозиційної платформи - За життя" Віктор Медведчук - ІФ) і Порошенка", - заявив Мураєв.

Він висловив жаль, що "з лідера Бойко перетворився на банальну ширму, що прикриває підлість і обман". "Шкода, що за допомогою засобів масової інформації, що належать Медведчуку, Льовочкіну (народний депутат із фракції "Опозиційного блоку" Сергій Льовочкін - ІФ) і Порошенку, вони змогли обдурити багатьох, спекулюючи на тому, що справді для людей дорого і свято", - додав депутат.

"Я викликаю вас на публічні дебати, щоб люди дізналися правду про вас і про те, чому ми ніколи не об'єднаємося з такими політиками, як ви і Порошенко. На будь-якому каналі, в будь-який день. У вас тиждень. Обирайте місце і час", - наголосив лідер "Опозиційного блоку", звертаючись до Бойка.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Кулеба закликав союзників активізувати виробництво зброї та "перейти від співчуття до запобігання загибелі людей"

Світова більшість має бути на Саміті миру - Зеленський

НАДС ініційовано навчальну програму "Комунікація та взаємодія з ветеранами/ветеранками на державній службі" для публічних службовців

Завдяки підтримці столичної громади 101 бригада знищила російської техніки майже на 35 мільйонів доларів

Зеленський подякував прем'єр-міністру Великої Британії за виділення найбільшого пакета оборонної підтримки

Посол ЄС: Дуже сподіваюся, що в червні буде ухвалено рішення про затвердження переговорної рамки для України

Посол ЄС в Україні Матернова вітає ініціативу громадян Словаччини зі збору коштів для закупівлі снарядів для української армії

Байден закликав Сенат проголосувати за пакет допомоги Україні

У домовленостях про ATACMS всі точки розставлені - Зеленський після розмови з Байденом

ЄС планує санкції проти постачання іранських ракет Росії та на Близький Схід

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА