Вибори
18:16 11.07.2019

Однофамілець журналіста Олександра Дубинського знявся з виборів і написав звернення до виборців 94 округу

2 хв читати

Я, Олексій Дубинський, зареєстрований ЦВК кандидатом у народні депутати України по округу №94 (Київська обл., міста Васильків та Обухів й відповідні райони), заявляю про рішення зняти свою кандидатуру.

Подивившись відеозвернення кандидата від політичної партії «Слуга народу» Олександра Дубінського, я усвідомив увесь масштаб брудної передвиборчої кампанії, яка розгорнута на нашому 94-му окрузі. Я шокований тим, як веде кампанію проти нього представник минулої влади – перший заступник голови парламентської фракції «БПП» в Раді Ігор Кононенко та його права рука Жан Новосельцев. І мені соромно, що певним чином я є причетним до цього бруду.

На 94-му окрузі зараз зареєстровані відразу три колишні журналісти з «1+1», а також 5 представників різноманітних ГО, фондів та ПП «Слуга народу». Й на додачу було три однофамільці Олександра Дубінського. Все це з однією єдиною метою – заплутати людей й не дати їм проголосувати за Олександра Дубінського. Я не хочу брати у цьому участь.  Не хочу бути причетним  до обману виборців й членів виборчих дільниць, до спотворення результатів волевиявлення. Я став жертвою політичних інтриг представників минулої влади. Але маю гідність й знімаю свою кандидатуру. Проте, окрім мене й Олександра Дубінського на окрузі №94 є ще двоє майже-однофамільців Дубинських – жителі Умані та Сміли Черкаської області Максим Дубинський та Вадим Дубинський. Закликаю цих людей одуматися й не брати участі у брудних передвиборчих технологіях колишньої влади.

Із цим саме проханням звертаюся до технічних кандидатів пана Кононенка – Жана Новосельцева, Миколи Підгурського та інших. Ще є час, візьміть з мене приклад й зніміть свої кандидатури – не ганьбіть себе та виборчий процес у країні! Нехай на 94-му окрузі переможе той, кому справді довіряють люди. Я за чесні вибори та чесну боротьбу. Бажаю перемоги будь-якому кандидату, якого виберуть мешканці округу свідомо та без обману.

ОСТАННЄ

"Слуга народу" висунула мера Золотоноші Войцехівського кандидатом на довибори в Раду в Черкаській області

Суд скасував постанову ОВК №87 про визнання виборів недійсними ще на одній дільниці - "Опора"

Суд визнав незаконним перерахунок голосів на двох дільницях на 87 окрузі в Прикарпатті - Шевченко

"Слуга народу" закликає правоохоронців дати оцінку порушенням на 87 окрузі в Прикарпатті

"ОПОРА" вимагає розслідувати можливі фальсифікації на 87 окрузі у Прикарпатті

На окрузі №87 в Івано-Франківській області на довиборах до парламенту переміг Вірастюк

На Прикарпатті планують перерахувати голоси ще на 16 дільницях - Вірастюк

Депутати "Слуги народу" заявили про фальсифікацію на одній з виборчих дільниць на Прикарпатті

Арахамія припустив, що результат довиборів у ОВК №48 буде оголошено в ніч на п'ятницю

На окрузі №87 в Івано-Франківській області мінували одну з виборчих дільниць

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА