Вибори
13:51 22.07.2019

В Івано-Франківській області перемогла кандидат від "Свободи" Савчук, упевнено лідирує Іванчук і кандидат "Слуги народу" Андрійович

2 хв читати
В Івано-Франківській області перемогла кандидат від "Свободи" Савчук, упевнено лідирує Іванчук і кандидат "Слуги народу" Андрійович

У мажоритарних округах Івано-Франківської області, за оперативними даними ЦВК станом на полудень понеділка, виграє кандидатка ВО "Свобода" Оксана Савчук (округ 83), а також поки що впевнено лідирує заступник голови фракції "Народний фронт" Андрій Іванчук (округ 88) і кандидат від партії "Слуга народу" Зіновій Андрійович (округ 87).

У 83-му окрузі Івано-Франківської області після підрахунку 100% протоколів виграла кандидатка від партії ВО "Свобода" Оксана Савчук (46,67%). На другому місці кандидат від "Слуги народів" Андрій Сторожук (23,28%).

У 84-му окрузі, де підрахували 46,87% протоколів, лідирує кандидат від партії "Слуга народу" Ігор Фріс (22,48%). Далі йдуть кандидат від ВО "Батьківщина" Андрій Іваськів (15,52%), кандидат від "Європейської солідарності", нинішній депутат Михайло Довбенко (13,29%) і самовисуванець Роман Вірастюк (10,52%). Решта кандидатів набирають менше ніж 8% голосів.

У 85-му окрузі Івано-Франківської області після підрахунку 28,31% протоколів лідирують із невеликим відривом кандидат від партії "Слуга народу" Едуард Прощук (30,86%). Далі йдуть самовисуванець і нинішній депутат Віктор Шевченко (26,4%) і самовисуванець, міністр енергетики та вугільної промисловості Ігор Насалик (25,33%). Решта кандидатів набирають менше ніж 8% голосів.

У 86-му окрузі Івано-Франківської області після підрахунку 41,72% протоколів точиться боротьба між кандидатом від партії "Слуга народу" Олександром Матусевичем (28,64%) і самовисуванцем, нинішнім депутатом від "Народного фронту" Анатолієм Дирівим (28,5%). Решта кандидатів набирають значно менше голосів.

У 87-му окрузі Івано-Франківської області після підрахунку 75,21% протоколів лідирує зі значним відривом кандидат від партії "Слуга народу" Зіновій Андрійович (37,51%). Решта кандидатів набирають менше ніж 14% голосів.

У 88-му окрузі, де підрахували 85,71% протоколів, лідирує зі значним відривом самовисуванець, нинішній депутат, заступник голови фракції "Народний фронт", глава комітету з питань економічної політики Андрій Іванчук (45,36%). На другому місці кандидат від партії "Слуга народу" Андрій Шевченко (25,31%). Решта кандидатів набирають менше ніж 10% голосів, зокрема й депутат ВР Юрій Тимошенко (1,87%).

У 89-му окрузі Івано-Франківської області під час підрахунку 38,21% протоколів лідирує з незначним відривом кандидат від партії "Слуга народу" Володимир Тимофійчук (18,48%). Далі йдуть кандидат від "УДАРу" Юрій Соловей (15,05%), самовисуванець Дмитро Сіреджук (14,91%) і кандидат від "ВО "Батьківщина" Петро Книшук (12,29%). Решта кандидатів набирають менше ніж 9% голосів.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

В Івано-Франківську розшукують зловмисника, який поранив людину пострілом із вікна

Кабмін передав Івано-Франківський драмтеатр у сферу управління Мінкультури

Ворог завдав третій ракетний удар по аеропорту Івано-Франківська - мер

Мер Івано-Франківська попросив жителів трьох районів міста залишити свої помешкання через небезпеку обстрілів

Ворог завдав удару по Івано-Франківську - мер

На виборах мера Івано-Франківська Марцінків набирає 84%, Шкутяк - 6,7%, Сербин - 3,6% - опитування ГО "Центр розвитку ініціатив"

ВР пропонують ввести механізм про відкликання нардепів-мажоритарників

На Луганщині нардеп Шахов лідирує у своєму окрузі, Москаль до ВР не проходить

У трьох округах у Донецькій області завершився підрахунок голосів, перемогли кандидат від "Опоблоку" та два самовисуванці - ЦВК

У Чернівецькій області впевнено лідирують кандидати від "Слуги народу" Лис, Заремський і Божик, а Бурбак, імовірно, до ВР не проходить

ОСТАННЄ

"Слуга народу" висунула мера Золотоноші Войцехівського кандидатом на довибори в Раду в Черкаській області

Суд скасував постанову ОВК №87 про визнання виборів недійсними ще на одній дільниці - "Опора"

Суд визнав незаконним перерахунок голосів на двох дільницях на 87 окрузі в Прикарпатті - Шевченко

"Слуга народу" закликає правоохоронців дати оцінку порушенням на 87 окрузі в Прикарпатті

"ОПОРА" вимагає розслідувати можливі фальсифікації на 87 окрузі у Прикарпатті

На окрузі №87 в Івано-Франківській області на довиборах до парламенту переміг Вірастюк

На Прикарпатті планують перерахувати голоси ще на 16 дільницях - Вірастюк

Депутати "Слуги народу" заявили про фальсифікацію на одній з виборчих дільниць на Прикарпатті

Арахамія припустив, що результат довиборів у ОВК №48 буде оголошено в ніч на п'ятницю

На окрузі №87 в Івано-Франківській області мінували одну з виборчих дільниць

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА