Вибори
18:08 26.08.2020

Команда "УДАРу" готова взяти на себе відповідальність за владу на місцях - Палатний

2 хв читати
Команда "УДАРу" готова взяти на себе відповідальність за владу на місцях - Палатний

Команда партії "УДАР" готова взяти на себе відповідальність за владу на місцях, заявив під час з'їзду партії, який відбувається в Києві, народний депутат України VII і VIII скликань Артур Палатний.

"Сьогодні в цій залі - кращі з кращих. Ті, хто пройшли Революцію гідності - від перших мітингів до перемоги та повалення антидемократичного режиму. Ті, хто захистили цивілізаційний вибір українського народу. Ті, хто не словами, а діями доводили свою ефективність в парламенті. Ті, хто, можливо, не часто виступав з високих трибун з промовами, але щоденною працею робив все, аби українське "завтра" було кращим та успішнішим. Аби з країни не хотілося емігрувати, а молодь могла реалізувати себе вдома. Ті, хто одними із перших шукали можливості допомогти і підтримати нашу армію у протистоянні до зубів озброєному агресору", - наводить слова Палатного прес-служба "УДАРу" в середу.

За його словами, саме "ударівці" першими увійшли до проєвропейської коаліції. І саме це допомогло тоді зберегти Україну, витягнути її з економічної та політичної кризи. Відстоювали європейський шлях розвитку України.

"Врешті-решт, це наш лідер взяв на себе відповідальність за столицю і працює так, щоб кияни могли пишатися новими парками, скверами, тисячами кілометрів відремонтованих доріг і найкращою в Україні муніципальною програмою підтримки медиків та вчителів. Це саме він першим у державі розпочав реальну, а не декларативну боротьбу з поширенням коронавірусу. Сотні закуплених ШВЛів, залучення іноземних медиків та професорів, оперативне реагування на кожну зміну динаміки, вчасні заходи із попередження стрімкого розповсюдження вірусу. Сьогодні сміливо можна констатувати - Віталій Кличко показав приклад боротьби з пандемією, приклад захисту громадян та чіткої реакції на будь-які виклики. Саме тому команда "УДАРу" готова взяти на себе відповідальність за владу на місцях. Ми знаємо, як діяти на практиці і в кризових ситуаціях, а не проголошувати в гаслах. Ми знаємо, що таке реальна робота. З нами - перевірені лідери громад, ефективні менеджери, волонтери та громадські діячі", - зазначив Палатний.

ОСТАННЄ

"Слуга народу" висунула мера Золотоноші Войцехівського кандидатом на довибори в Раду в Черкаській області

Суд скасував постанову ОВК №87 про визнання виборів недійсними ще на одній дільниці - "Опора"

Суд визнав незаконним перерахунок голосів на двох дільницях на 87 окрузі в Прикарпатті - Шевченко

"Слуга народу" закликає правоохоронців дати оцінку порушенням на 87 окрузі в Прикарпатті

"ОПОРА" вимагає розслідувати можливі фальсифікації на 87 окрузі у Прикарпатті

На окрузі №87 в Івано-Франківській області на довиборах до парламенту переміг Вірастюк

На Прикарпатті планують перерахувати голоси ще на 16 дільницях - Вірастюк

Депутати "Слуги народу" заявили про фальсифікацію на одній з виборчих дільниць на Прикарпатті

Арахамія припустив, що результат довиборів у ОВК №48 буде оголошено в ніч на п'ятницю

На окрузі №87 в Івано-Франківській області мінували одну з виборчих дільниць

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА