17:29 03.09.2020

Нардеп Шахов піде на вибори мера Києва від партії "Наш край"

2 хв читати
Нардеп Шахов піде на вибори мера Києва від партії "Наш край"

Партія "Наш край" висунула на вибори мера Києва співголову політсили, народного депутата Сергія Шахова. Відповідне рішення було ухвалено під час з'їзду в Києві, повідомляє прес-служба партії.

"Наведемо лад у столиці - наведемо лад у всій країні. Саме тому я прийняв рішення підтримати пропозицію однопартійців, "Нашого краю" й оголошую таке. Я йду на вибори мера Києва! Щоб у Києві було комфортно не лише на Печерських пагорбах, а й у кожному подвір’ї Теремків, Троєщини й в усіх інших районах. Щоб робота в Києві була не лише у тих, хто сидить на Грушевського, а й у всіх киян. Щоб захищеними в Києві почувалися не лише "слуги", а й ті, кому вони мають служити - кияни", - заявив Шахов.

Він звернувся по підтримку до співголови "Нашого краю", заступника голови Київської міської державної адміністрації у 2010-2013 рр. Олександра Мазурчака.

"Для ефективної роботи влади потрібна ефективна команда. І я прошу досвідченого управлінця, багаторічного мера Кам'янця-Подільського, донедавна віце-мера Києва Олександра Мазурчака, професійний рівень якого має не кожен, разом єдиною командою, командою досвіду та енергії йти на вибори до Київради і перемагати!", - сказав Шахов.

У свою чергу Мазурчак підтримав Шахова і зазначив, що він може розраховувати на підтримку всієї команди.

"Я хочу підтримати співголову партії "Наш край" Сергія Шахова і запевнити, що він може розраховувати на нашу підтримку, на підтримку всієї нашої команди. Я дуже добре знаю Київ, адже тривалий час був першим заступником голови Київської міської адміністрації. Ми досягли успіху тоді. Ми допоможемо вам, Сергію Володимировичу, змінити життя в Києві зараз. Увесь ресурс нашої команди, наш досвід і уміння - до ваших послуг", - зазначив Мазурчак.

Як повідомлялося раніше, партійний список "Нашого краю" в Харківській області очолить відомий науковець Володимир Семиноженко. На вибори разом із партією в Дніпрі йде мер міста у 2000-2014 рр. Іван Куліченко, а в Одесі - Євген Червоненко.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Кулеба закликав союзників активізувати виробництво зброї та "перейти від співчуття до запобігання загибелі людей"

Світова більшість має бути на Саміті миру - Зеленський

ВАКС ухвалив вирок колишньому нардепу Пацкану та звільнив від покарання у зв'язку із закінченням строку давності

НАДС ініційовано навчальну програму "Комунікація та взаємодія з ветеранами/ветеранками на державній службі" для публічних службовців

Завдяки підтримці столичної громади 101 бригада знищила російської техніки майже на 35 мільйонів доларів

Зеленський подякував прем'єр-міністру Великої Британії за виділення найбільшого пакета оборонної підтримки

Посол ЄС: Дуже сподіваюся, що в червні буде ухвалено рішення про затвердження переговорної рамки для України

Посол ЄС в Україні Матернова вітає ініціативу громадян Словаччини зі збору коштів для закупівлі снарядів для української армії

Байден закликав Сенат проголосувати за пакет допомоги Україні

У домовленостях про ATACMS всі точки розставлені - Зеленський після розмови з Байденом

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА