Вибори
19:23 30.09.2020

Кандидатом у голови ОТГ на Львівщині став бізнесмен Андрій Веселий

2 хв читати
Кандидатом у голови ОТГ на Львівщині став бізнесмен Андрій Веселий

Андрій Веселий став кандидатом на посаду голови Дрогобицької об’єднаної територіальної громади.

Досвід у соціальному житті громади допоміг виявити слабкі місця в управлінні ОТГ і став головним мотивом Веселого балотуватися у голови громади.

«Особисто для мене час змін настав. Я вирішив брати участь у виборах на посаду голови Дрогобицької об’єднаної територіальної громади. Сімнадцять років керівництва успішним підприємством, яке створив фактично з нуля, освіта та досвід, а також активна участь та залученість у життя громади, дають мені підстави вважати, що я можу бути корисним для своїх земляків, громади, Батьківщини», – заявив Веселий.

На посаді голови ОТГ Веселий планує перш за все зосередитись на підтримці малого та середнього бізнесу, зокрема місцевих виробників продукції, а також розвитку сільського господарства. Забезпечивши економічне процвітання громади, впевнений Веселий, буде легше навести лад в інфраструктурі регіону, покращити рівень освіти та культури, створити привабливі робочі місця та подолати корупцію.

Не останнє місце в програмі Веселого займає розвиток медицини. Недосконалість цієї галузі наочно проявилася у неспроможності влади ефективно організувати медичне обслуговування громадян в умовах падемії. Саме тому благодійний фонд Веселого організовував проєкт «Здорова громада», в рамках якого лікарі проводили безоплатне обстеження жителів Дрогобицького району.  

Підприємцю Андрію Васильовичу Веселому 47 років. Він народився в місті Стебник Дрогобицького району, школу закінчив в Дрогобичі. Перша спеціалізована освіта Веселого – медична. Він закінчив Бориславське медичне училище за фахом «Лікарська справа». Має дві вищі освіти. Першу здобув у Канаді, де отримав диплом з відзнакою Північного коледжу прикладних мистецтв та технологій за напрямом «Бізнес-адміністрація, маркетинг і аудит», після чого п’ять років пропрацював на керівних посадах у Королівському банку Канади. Другу здобув у Львівському національному університеті імені Івана Франка за спеціальністю «Правознавство». 

Здобуті знання та досвід застосував на батьківщині, створивши власний успішний бізнес. Засноване у 2003 році підприємство «Брати» вже 17 років вдало конкурує на ринку будівництва, ремонту доріг і тротуарів та виготовлення фігурних елементів мощення.

У 2013 році Андрій Веселий заснував «Благодійний фонд родини Веселого», який підтримує релігійні громади, ветеранів Майдану та АТО (ООС) та сім'ї захисників, які загинули на сході країни, а також займається соціальними проєктами, такими як конкурси громадських ініціатив «Код міста» та «Енергія поступу».

З початку пандемії фонд забезпечує навчальні заклади району засобами захисту – антисептиками та масками, аби забезпечити проведення навчального процесу в умовах карантинних обмежень. У рамках підтримки волонтери Фонду передали школам та училищам понад 1000 літрів сертифікованого антисептика та близько 40 000 масок.

ОСТАННЄ

"Слуга народу" висунула мера Золотоноші Войцехівського кандидатом на довибори в Раду в Черкаській області

Суд скасував постанову ОВК №87 про визнання виборів недійсними ще на одній дільниці - "Опора"

Суд визнав незаконним перерахунок голосів на двох дільницях на 87 окрузі в Прикарпатті - Шевченко

"Слуга народу" закликає правоохоронців дати оцінку порушенням на 87 окрузі в Прикарпатті

"ОПОРА" вимагає розслідувати можливі фальсифікації на 87 окрузі у Прикарпатті

На окрузі №87 в Івано-Франківській області на довиборах до парламенту переміг Вірастюк

На Прикарпатті планують перерахувати голоси ще на 16 дільницях - Вірастюк

Депутати "Слуги народу" заявили про фальсифікацію на одній з виборчих дільниць на Прикарпатті

Арахамія припустив, що результат довиборів у ОВК №48 буде оголошено в ніч на п'ятницю

На окрузі №87 в Івано-Франківській області мінували одну з виборчих дільниць

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА