Вибори
18:08 05.10.2020

Кличко розповів про плани щодо ремонту доріг у Києві наступного року

2 хв читати
Кличко розповів про плани щодо ремонту доріг у Києві наступного року

Мер Києва Віталій Кличко розповів про дорожні роботи, що тривають у місті нині, й поділився планами ремонтів доріг на 2021 рік.

"Поки дозволяє погода, ми продовжуємо ремонт доріг у столиці. Можу точно сказати, що оновлення доріг та шляхопроводів буде одним із пріоритетів і наступного року. У 2021-му ми плануємо завершити реконструкцію, зокрема, Пейзажної алеї, капітальний ремонт вулиць Чорнобильської та Борщагівської. Продовжимо роботи з будівництва вулиць Довбуша, Великої Кільцевої дороги на ділянках від проспекту Рокоссовського до вулиці Богатирської та від Богатирської до Оболонського проспекту. Під'їзної автомобільної дороги від проспекту Лобановського до аеропорту "Київ" (Жуляни). Також продовжимо роботи з реконструкції вулиць Івана Франка, Стеценка, транспортної розв'язки на перетині проспекту Перемоги з вулицею Гетьмана. Проспекту Гагаріна з реконструкцією транспортної розв'язки біля метро "Чернігівська", - повідомив Кличко на онлайн-брифінгу в понеділок.

Щодо нових об'єктів мер зазначив, що буде почато будівництво велодоріжки на Набережному шосе - від Поштової площі до моста Патона.

Розпочнеться також проектування робіт із реконструкції моста Патона, капітальний ремонт проспекту Героїв Сталінграда.

"Також у планах - капремонт Софійської площі та деяких вулиць у центрі міста. Зокрема, вулиць Льва Толстого та Терещенківської. Продовжимо оновлення міжквартальних проїздів і прибудинкових територій в усіх районах міста. А завтра ми відкриємо два оновлені шляхопроводи на вулиці Богатирській. І до кінця року - ще багато оновлених об'єктів", - сказав мер.

Також мер нагадав про масштабну програму із заміни старих ртутних та натрієвих світильників, розпочату КП "Київміськсвітло" наприкінці 2017 року. Нове вуличне освітлення встановлюють на всіх вулицях і об'єктах, де здійснюють капітальні ремонти.

"На сьогодні замінили на сучасні LED майже 35 тис. старих світильників. А також оновили понад 10 тис. опор. Сучасне освітлення вже мають сотні столичних вулиць, проспектів, прибудинкових територій, парків і скверів, більшість мостів. Останнім часом роботи з капітального ремонту системи освітлення здійснили або завершують на вулицях: Вифлеємській, Сортувальній, Урлівській, Січових Стрільців, Івана Франка, Золотоворітській, Малопідвальній", - наголосив Кличко.

ОСТАННЄ

"Слуга народу" висунула мера Золотоноші Войцехівського кандидатом на довибори в Раду в Черкаській області

Суд скасував постанову ОВК №87 про визнання виборів недійсними ще на одній дільниці - "Опора"

Суд визнав незаконним перерахунок голосів на двох дільницях на 87 окрузі в Прикарпатті - Шевченко

"Слуга народу" закликає правоохоронців дати оцінку порушенням на 87 окрузі в Прикарпатті

"ОПОРА" вимагає розслідувати можливі фальсифікації на 87 окрузі у Прикарпатті

На окрузі №87 в Івано-Франківській області на довиборах до парламенту переміг Вірастюк

На Прикарпатті планують перерахувати голоси ще на 16 дільницях - Вірастюк

Депутати "Слуги народу" заявили про фальсифікацію на одній з виборчих дільниць на Прикарпатті

Арахамія припустив, що результат довиборів у ОВК №48 буде оголошено в ніч на п'ятницю

На окрузі №87 в Івано-Франківській області мінували одну з виборчих дільниць

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА