11:14 15.10.2020

Понад 2/3 харків'ян хочуть бачити мером Кернеса

2 хв читати
Понад 2/3 харків'ян хочуть бачити мером Кернеса

Згідно з результатами дослідження, проведеного в Харкові з 5 по 11 жовтня 2020 року, за чинного мера готові проголосувати 69% виборців.

Найближчий конкурент - Олександр Фельдман, кандидат від партії "Опозиційна платформа -За життя" набирає 6,3%. Губернатор Харківської області Олексій Кучер, висунутий партією "Слуга народу" - на третьому місці з 4,6%.

На виборах до міської ради також впевнено лідирує політсила чинного мера - рейтинг "Блоку Кернеса - Успішний Харків!" становить 48,5%.

У порівнянні з травнем цього року Блок Кернеса суттєво, на 12%, наростив підтримку виборців. При цьому рейтинги найближчих конкурентів - "Опозиційної платформи - За життя" та "Слуги народу" демонструють тенденцію до зниження.

На виборах до Харківської обласної ради також лідирує Блок Кернеса з 46,1% голосів виборців. У трійці лідерів - "Опозиційна платформа - За життя" з 13,3% і Блок Світличної "Разом!" з 9,2%. Прохідний бар'єр також долає "Слуга народу" - 6,9%.

Респонденти дослідження продемонстрували високий рівень готовності прийти 25 жовтня на виборчі дільниці. 74% опитаних відповіли, що обов'язково прийдуть на вибори. Ще 17% - напевно прийдуть.

Дослідження електорального і соціального простору м. Харків проведено на замовлення Інституту соціально-політичного проектування "Діалог". Опитано 1600 респондентів - мешканців м. Харків, які мають виборче право (18 років і старше). Розрахунок вибірки проведений по соціально-демографічних показниках генеральної сукупності виборців Харкова. Метод збору соціологічної інформації - техніка face-to-face за місцем проживання респондентів. Статистична похибка не перевищує 2,6%.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

5 причин, чому стежити за футболом варто на Sport.ua

Тиждень з Київською оперою на Подолі – 22 – 28 квітня

Лана Зеркаль закликає до прискорення інтеграції енергетичних ринків та залучення приватного сектору

Бейсболки: чому варто придбати та як вибрати ідеальну модель

70 тисяч літрів пального передала мережа ОККО для критичної інфраструктури Харківщини – перша віцепремʼєрка

Житловий комплекс компанії DIM "Новий Автограф" отримав поштову адресу

Від класики до стрітстайлу: різноманітність стилів у чоловічому одязі

Кримінальна відповідальність за незаконний обіг наркотиків: поговоримо чесно й без хайпу

Десантники з 80-ї ОДШБр отримали комплекс розвідки та знищення вартістю 50 млн грн від ОККО та "Повернись живим"

ЖК "Воздвиженка" звернулось до Президента та РНБО з приводу ризиків для інституту управління заарештованим майном через дії АРМА

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА