12:32 16.10.2020

У Зеленського є право законодавчої ініціативи, опитування він затіяв для порятунку свого рейтингу, вважають у "Євросолідарності"

2 хв читати
У Зеленського є право законодавчої ініціативи, опитування він затіяв для порятунку свого рейтингу, вважають у "Євросолідарності"

Президент Володимир Зеленський має право законодавчої ініціативи і йому не потрібно проводити загальнонаціональне опитування щодо жодного з озвучених пунктів, вважає народний депутат із фракції "Європейська солідарність" Володимир Ар'єв.

"У мене коментар тільки один: навіщо проводити опитування, якщо у нього є право законодавчої ініціативи?" - сказав Ар'єв у коментарі агентству "Інтерфакс-Україна" в п'ятницю.

На думку нардепа, опитування ініційовано главою держави для підняття свого рейтингу. "І в цьому випадку я не хочу коментувати ці питання, тому що президент, який має право законодавчої ініціативи і який вже майже 1,5 року при владі й має свою монобільшість у Верховній Раді, має не прикриватися якимись там опитуваннями, а діяти так, як він міг би діяти відповідно до своєї програми, і проводити все, маючи свою політичну партію. А так - це прояв дуже непривабливої спроби врятувати свій рейтинг, який падає, зокрема через його брехню і діяльність", - наголосив він.

За словами народного депутата, можна було б просто провести соціологічне опитування, для чого існують "служби і компанії, які мають репутацію і роблять наукову соціологію, а не малюють результати".

Ар'єв наголосив, що президентське опитування - "це чисто передвиборча технологія, причому маніпуляційна і не зовсім законна, оскільки в цьому випадку ми не знаємо, у який спосіб проводитиметься це опитування фізично, чи будуть там орендовані намети тощо".

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Україна потребуватиме додаткового фінансування у розмірі 200 мільярдів євро, - депутат Європарламенту

Україна має отримати заморожені $300 мільярдів до проведення будь-яких перемовин з Росією

Заморожені російські активи повинні бути повністю конфісковані і передані Україні - Арсеній Яценюк під час онлайн-дискусії КБФ

Президенти Бразилії та ПАР не поїдуть на Саміт миру у Швейцарії - ЗМІ

Фракція партії "УДАР Віталія Кличка" висловила солідарність із народом Грузії та підтримку його боротьби за свободу і демократію

Зеленський пропонує Раді денонсувати угоду між Україною та Білоруссю про взаємне спрощення зміни громадянства

Сейм Польщі вніс зміни до закону про допомогу громадянам України

Дебати Байдена і Трампа заплановано на 27 червня і 10 вересня

Порошенко привіз військовим на Харківщину FPV-дрони і техніку

Міністр оборони Естонії: Ідея відправлення військ в Україну нікуди не поділася, проте конкретної дискусії щодо цього не було

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА