Вибори
13:40 26.10.2020

"УДАР" завів до Київради патріотів і професіоналів, які працюватимуть лише на киян - Палатний

2 хв читати
"УДАР" завів до Київради патріотів і професіоналів, які працюватимуть лише на киян - Палатний

Кияни підтримали європейський розвиток свого міста: партія "УДАР" і чинний мер Києва Віталій Кличко перемагають на виборах у столиці, зазначив член політради "УДАРу", народний депутат України VII і VIII скликань, голова комітету Верховної Ради з питань молоді та спорту двох скликань Артур Палатний.

Згідно з паралельним підрахунком голосів, проведеним штабом партії "УДАР", Кличко набирає 50,9%, а партія з 19,7% отримає найбільшу кількість мандатів у Київраді.

"З високою часткою ймовірності другого туру в Києві не буде. Чинний міський голова Віталій Кличко попередньо набирає абсолютну більшість голосів, його результат випереджає інших кандидатів у 5 разів. Екзит-поли і паралельний підрахунок голосів показали розгромну перемогу Віталія Кличка та його партії", - сказав Палатний.

Таку значну перевагу він назвав доказом того, що ця команда ефективна й компетентна, і більшість киян підтримують її бачення європейського розвитку Києва.

"Є команда, яка працює і дає результат. Кияни їй довіряють і не хочуть експериментів. Вони не завжди є позитивними, а нова кров не завжди краще досвіду. Тоді, як інші політики втрачають рейтинг ще на початку каденції, підтримка Віталія Кличка лише збільшилася", - прокоментував Палатний.

Він зазначив, що мер і фракція "УДАР" у Київраді продовжать соціальний, економічний та інфраструктурний розвиток столиці. "Наша команда буде представлена в Київраді висококласними фахівцями, патріотами свого міста і країни, які працюватимуть лише на киян і в інтересах киян. Якщо інші демократичні сили будуть підтримувати наші цінності і розділяти ідеї розвитку Києва, ми відкриті до конструктивної взаємодії", - сказав член політради партії.

Згідно з даними підрахунку, проведеного штабом партії "УДАР", Кличко набрав 50,9% голосів, Олександр Попов (ОПЗЖ) - 9,5%, Сергій Притула ("Голос") - 7,9%, Олексій Кучеренко ("Батьківщина") - 6,4%.

За результатами опитування, партія "УДАР" набрала 19,7% голосів, "Європейська солідарність" - 19,5%, "Єдність Олександра Омельченка" - 8,5%, ОПЗЖ - 7,6%, "Слуга народу" - 7,2%.

Остаточні підсумки місцевих виборів в Україні будуть підведені впродовж 3-5 днів, повідомив заступник голови Центральної виборчої комісії Сергій Дубовик.

ОСТАННЄ

"Слуга народу" висунула мера Золотоноші Войцехівського кандидатом на довибори в Раду в Черкаській області

Суд скасував постанову ОВК №87 про визнання виборів недійсними ще на одній дільниці - "Опора"

Суд визнав незаконним перерахунок голосів на двох дільницях на 87 окрузі в Прикарпатті - Шевченко

"Слуга народу" закликає правоохоронців дати оцінку порушенням на 87 окрузі в Прикарпатті

"ОПОРА" вимагає розслідувати можливі фальсифікації на 87 окрузі у Прикарпатті

На окрузі №87 в Івано-Франківській області на довиборах до парламенту переміг Вірастюк

На Прикарпатті планують перерахувати голоси ще на 16 дільницях - Вірастюк

Депутати "Слуги народу" заявили про фальсифікацію на одній з виборчих дільниць на Прикарпатті

Арахамія припустив, що результат довиборів у ОВК №48 буде оголошено в ніч на п'ятницю

На окрузі №87 в Івано-Франківській області мінували одну з виборчих дільниць

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА