Вибори
13:22 22.11.2020

Спостерігачі "ОПОРИ" постраждали в ДТП в Запорізькій області – Айвазовська

2 хв читати
Спостерігачі "ОПОРИ" постраждали в ДТП в Запорізькій області – Айвазовська

Троє спостерігачів Громадянської мережі "ОПОРА" потрапили в ДТП в Запорізькій області і дістали травм, повідомила глава правління громадянської мережі "ОПОРА" Ольга Айвазовська.

"Сьогодні сталася аварія, в яку потрапили три наших короткострокових спостерігачі, які прямували на виборчі дільниці... На щастя, всі залишилися живі", – сказала Айвазовська під час онлайн марафону в неділю.

Вона розповіла, що ДТП сталася о шостій годині ранку в неділю.

За словами Айвазовської, наразі постраждалі перебувають у приморській центральній районній лікарні (Запорізька область – ІФ). Вона також повідомила, що серйозних травм дістав один із спостерігачів, який перебував за кермом. У нього компресійний перелом хребта.

"Реамобіль із Запорізької клінічної лікарні туди направляється, щоб забрати одного з наших спостерігачів для надання відповідної медичної допомоги", – розповіла голова правління "ОПОРА".

Вона також повідомила, що спостерігачі, які потрапили в ДТП, є членами однієї сім'ї, а автомашина, на якій вони їхали, "фактично знищена".

За даними Головного управління Нацполіції в Запорізькій області, біля Бердянська на автодорозі "Одеса - Новоазовськ" перекинувся автомобіль Volkswagen, у якому перебували спостерігачі громадянської мережі "ОПОРА".

Слідчо-оперативна група на місці події встановила, що водій не впорався з керуванням, у результаті чого транспортний засіб виявився в кюветі. В аварії постраждали двоє пасажирів - представники "ОПОРИ", а також водій. Вони отримали травми різного ступеня тяжкості та госпіталізовані. Загрози їхньому життю немає.

Приморське відділення поліції відкрило кримінальне провадження за ч.1 ст.286 Кримінального кодексу України (порушення правил дорожнього руху або експлуатації транспортними засобами).

У Головному управлінні Держслужби з надзвичайних ситуацій у Запорізькій області попередили про погіршення погодних умов у регіоні. Встановлено перший рівень небезпеки ("жовтий"). На дорогах очікується ожеледиця.

ОСТАННЄ

"Слуга народу" висунула мера Золотоноші Войцехівського кандидатом на довибори в Раду в Черкаській області

Суд скасував постанову ОВК №87 про визнання виборів недійсними ще на одній дільниці - "Опора"

Суд визнав незаконним перерахунок голосів на двох дільницях на 87 окрузі в Прикарпатті - Шевченко

"Слуга народу" закликає правоохоронців дати оцінку порушенням на 87 окрузі в Прикарпатті

"ОПОРА" вимагає розслідувати можливі фальсифікації на 87 окрузі у Прикарпатті

На окрузі №87 в Івано-Франківській області на довиборах до парламенту переміг Вірастюк

На Прикарпатті планують перерахувати голоси ще на 16 дільницях - Вірастюк

Депутати "Слуги народу" заявили про фальсифікацію на одній з виборчих дільниць на Прикарпатті

Арахамія припустив, що результат довиборів у ОВК №48 буде оголошено в ніч на п'ятницю

На окрузі №87 в Івано-Франківській області мінували одну з виборчих дільниць

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА