21:02 29.11.2020

У другому турі виборів мера Чернівців Клічук випереджає Михайлішина

1 хв читати
У другому турі виборів мера Чернівців Клічук випереджає Михайлішина

Директор ТОВ "РОМА", лідер партії "Єдина Альтернатива" Роман Клічук випереджає свого опонента, кандидата від політичної партії "Команда Михайлішина" Віталія Михайлішина, у другому турі виборів мера Чернівців, який пройшов у неділю, свідчить екзит-пол, проведений дослідницьким агентством Info Sapiens на замовлення консалтингової компанії PGR Consulting Group LLC.

Станом на 18:30 Клічук лідирував з результатом у 61,1% голосів опитаних виборців, за Михайлішина проголосували 38,5%, свідчать результати соціологічного дослідження.

Опитування проводилося методом особистих інтерв'ю на виходах з 50 виборчих дільниць, розташованих у двох територіальних виборчих округах міста Чернівці. Станом на 18:30 було опитано 2095 респондентів. Вибірка двоступенева стратифікована, з випадковим відбором виборчих дільниць і респондентів. Похибка вибірки не перевищує 2,8 процентних пункту.

Як повідомлялося, за даними Громадянської мережі "Опора", явка виборців у Чернівцях станом на 16:00 становила 17,54% (похибка - 1,73%).

У першому турі виборів міського голови Чернівців 25 жовтня Клічука підтримали 27,29% виборців, Михайлішина 21,33%.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА