12:42 16.03.2021

Маруся Звіробій знялася з виборів до ВР у 87-му окрузі на користь Кошулинського

2 хв читати
Маруся Звіробій знялася з виборів до ВР у 87-му окрузі на користь Кошулинського

Кандидат від партії "Європейська солідарність" на довиборах до Верховної Ради Маруся Звіробій (Олена Самбул (Біленька), знімає свою кандидатуру у 87-му виборчому окрузі на Прикарпатті на користь кандидата від Всеукраїнського об'єднання "Свобода" Руслана Кошулинського, повідомляє прес-служба "Євросолідарності" у вівторок.

"Боротьба за Україну - це не слова, це вчинки. 87-й округ сьогодні став своєрідним полем боротьби за Україну, на якому зіткнулися олігархи в особі партнера Коломойського Олександра Шевченка, висуванця від влади зелених дилетантів Василя Вірастюка, та представники патріотичних сил - Руслан Кошулинський зі "Свободи" і я, Маруся Звіробій-Біленька від "Європейської солідарності", - заявила Звіробій.

Вона зазначила, що протистоянням між собою патріотичні сили можуть відкрити дорогу до Верховної Ради представникам олігархів.

"Я прийняла рішення підтримати представника патріотичних сил Руслана Кошулинського і нагадати всім представникам політичних сил, Україна понад усе - це інструкція до виконання, а не просто гасло", - наголосила Звіробій.

Вона додала, що історія поразок України - це щоразу історія нездатності об'єднатися.

"А солідарність - це про здатність об'єднуватися та перемагати разом. "Європейська солідарність" завжди закликала до об'єднання і демонструє своїм прикладом, що державні інтереси - вище партійних і особистих", - додала вже екс-кандидат у народні депутати.

Вона уточнила, що "Європейська солідарність" провела відповідні переговори з ВО "Свобода", і політичні сили дійшли згоди, що заради України має розпочатися процес об'єднання українських патріотичних сил не на словах, а на ділі, незважаючи на серйозні виклики, перед якими опинилася країна.

У свою чергу ВО "Свобода" підтримало заяву "Європейської солідарності" та її кандидата у 87-му виборчому окрузі Марусі Звіробій-Біленької.

"Це рішення є демонстрацією нашої спільної позиції щодо початку об'єднавчого процесу проукраїнських патріотичних сил, зокрема "ЄС" і "Свободи", перед загрозою проросійського та олігархічного реваншу. "Європейська солідарність" як найбільш рейтингова на сьогодні опозиційна політична сила країни показала приклад того, що проукраїнська позиція вище вузькопартійних інтересів, і здатна забезпечити загальну перемогу і у 87-му окрузі, і надалі", - йдеться у заяві ВО "Свобода".

Як повідомлялося, довибори до Верховної Ради призначені на 28 березня 2021 року.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Сергія Тюріна призначено головою Хмельницької облдержадміністрації

Шмигаль обговорив із главою МЗС Великої Британії питання економічної та енергетичної підтримки

Азербайджан візьме участь у конференції з відновлення України в Берліні

Президент Грузії закликала учасників акції протесту в Тбілісі не проявляти агресію і дочекатися майбутніх виборів

Грузія перебуває на роздоріжжі – фон дер Ляйєн про протести у Тбілісі

В Офісі президента закликали світових діячів культури підтримати Глобальний саміт миру

Кличко: Президент України несе відповідальність за управління державою, її захист і оборону і має виконувати ці функції до завершення війни

Питання кількості міністерств є політичним рішенням фракції "Слуга народу" - Немчінов

Україна вітає домовленості про делімітацію кордону між Азербайджаном та Вірменією

Трамп вважає неправильним для США виділяти Україні більше фінансової допомоги, ніж Європа

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА