16:04 22.04.2021

Завершено досудове розслідування справи про розкрадання активів банку "Аркада" на 72 млн грн - Офіс генпрокурора

1 хв читати
Завершено досудове розслідування справи про розкрадання активів банку "Аркада" на 72 млн грн - Офіс генпрокурора

За процесуального керівництва Київської міської прокуратури завершено досудове розслідування стосовно екс-голови банку "Аркада" та восьми інших осіб за фактом привласнення грошових коштів фондів фінансування будівництва на суму 72 млн грн.

Як повідомляє прес-служба Офісу генерального прокурора, під час розслідування встановлено, що підозрюваний, обіймаючи посаду голови правління банку, разом зі своїми спільниками розробив і реалізував схему привласнення грошових коштів фондів фінансування будівництва житлових комплексів "Еврика" і "Патріотики", керуючим яких є банк.

"Шляхом видачі кредиту й подальшого проведення операцій із використанням суб'єктів господарювання, які не пов'язані з АТ АКБ "Аркада" і підконтрольні безпосередньо підозрюваному, з фондів фінансування будівництва було виведено 50 млн грн. За аналогічною схемою під виглядом кредитування товариства під заставу неіснуючого майна за активами банку виведено ще 22 млн грн", - зазначено в повідомленні.

Наразі слідство завершено, підозрюваним і їхнім адвокатам відкрито матеріали кримінального провадження для ознайомлення.

Після цього обвинувальний акт буде направлено до суду для розгляду по суті.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА