Вибори

"Слуга народу" висунула мера Золотоноші Войцехівського кандидатом на довибори в Раду в Черкаській області

Політрада партії "Слуга народу" висунула чинного мера міста Золотоноша Черкаської області Віталія Войцехівського кандидатом у народні депутати на проміжних виборах народних депутатів в одномандатному виборчому окрузі №197 (центр - Канів Черкаської області), повідомив голова політсили Олександр Корнієнко на брифінгу в понеділок після з'їзду.

"Дійсно, політрада ухвалила рішення про висунення, далі Віталій завтра вирушить до ЦВК подавати документи і ми будемо оперативно чекати реєстрації (Войцехівського кандидатом у народні депутати - ІФ), загалом жодних перешкод бути не повинно... Віталій Олександрович - мер Золотоноші", - сказав Корнієнко.

За його словами, в разі обрання нардепом Войцехівський зможе стати членом комітету з питань організації державної влади, місцевого самоврядування, регіонального розвитку та містобудування, оскільки "він є одним із адептів децентралізації, активно підтримує реформу".

Сам Войцехівський зазначив, що бачив пріоритетами у своїй роботі залучення інвестицій для створення робочих місць, інфраструктурної роботи і створення в Черкаській області туристичного осередку.

Як повідомлялося, проміжні вибори до Верховної Ради в одномандатних виборчих округах №184 та №197 відбудуться 31 жовтня.

Раніше народні депутати, обрані від цих виборчих округів, достроково припинили свої повноваження, так як Ігор Колихаєв (округ №184) був обраний Херсонським міським головою на місцевих виборах у 2020 році, а народний депутат Олександр Скічко (округ №197) призначений главою Черкаської обласної державної адміністрації.

 

 

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ