18:14 13.09.2021

Парламентська ТСК через тиждень планує розпочати розгляд питань про Іловайську трагедію та переговори Медведчука з представниками РФ - нардеп Безугла

2 хв читати
Парламентська ТСК через тиждень планує розпочати розгляд питань про Іловайську трагедію та переговори Медведчука з представниками РФ - нардеп Безугла

Тимчасова слідча комісія Верховної Ради з питань розслідування можливих протиправних дій представників органів держвлади та інших осіб проти суверенітету України планує через тиждень приступити до розгляду питань щодо розслідування Іловайської трагедії та переговорів чиновників, зокрема народного Віктора Медведчука, з представниками РФ, повідомила голова ТСК Мар'яна Безугла (фракція "Слуга народу").

"Уже буквально через тиждень ми розпочинаємо розгляд питання щодо Іловайська і також питання переговорів чиновників, зокрема пана Медведчука, з представниками Російської Федерації. Чому відразу два кейси? Тому що необхідно зберегти темп, є величезний запит із боку суспільства, є листи і звернення, які ми отримуємо", - сказала вона на брифінгу в понеділок.

Отже, за її словами, ТСК інтенсивно працюватиме протягом всієї осені. Звіт про виконану роботу комісія планує представити у ВР наприкінці листопада.

"У цьому звіті буде вже повністю кейс у справі "вагнерівців", а також те, що ми встигнемо з інших питань. З огляду на передбачений темп, має бути цікаво", - уточнила Безугла.

Вона також наголосила, що частина матеріалів у справі "вагнерівців" буде цілком таємною, тому вони не будуть оприлюднені у форматі звіту в парламенті, але "в установленому порядку будь-який правоохоронний орган і, відповідно, парламент майбутніх каденцій зможуть ознайомитися і зробити висновки".

На запитання про те, чи буде окремий звіт ТСК у справі "вагнерівців", парламентарій зазначила, що "там буде окремий блок і, можливо, навіть це буде основний блок, який буде повністю завершений, тобто окремо буде, але в межах звіту тимчасової слідчої комісії, оскільки ТСК має декілька питань, які має розглянути".

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

РФ знову обстрілює Україну, кілька груп ракет зафіксовано у східних і південних областях

Унаслідок нічного ракетного удару по лікарні в Харкові постраждала пацієнтка

SpaceX розраховує зробити місячну ракету Starship повністю багаторазовою до кінця 2025 року

Окупанти вдарили по Харкову, пошкоджено нежитлову цивільну інфраструктуру

Серед постраждалих у ДТП за участю голови Броварської РДА: 32-річна мати з донькою 2,5 років

РФ атакує Україну ракетами, зокрема "Кинджалами", підвищений рівень загрози ударів у кількох областях

НБУ перерахував до держбюджету 38,64 млрд грн прибутку за 2023 р.

Бельгія прискорює постачання F-16, можливо, перші винищувачі передадуть Україні до кінця 2024 року

Іспанія надасть Україні ракети для Patriot, снаряди, готує до передачі танки Leopard

Міноборони Данії: Підготовка українських пілотів просувається, мета – передати Україні перші літаки F-16 влітку

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА