08:50 01.11.2021

ОВК округу №184 Херсонської області прийняла протоколи 67 ДВК, ОВК №197 Черкаської області прийняла 9 ДВК

2 хв читати
ОВК округу №184 Херсонської області прийняла протоколи 67 ДВК, ОВК №197 Черкаської області прийняла 9 ДВК

Станом на ранок понеділка Окружна виборча комісія (ОВК) округу №184 прийняла 67 ДВК і повернула 3 на уточнення; ОВК №197 прийняла лише 9 ДВК, 4 було повернено на повторний підрахунок та на уточнення даних протоколів, повідомила голова правління Громадянської мережі "ОПОРА" Ольга Айвазовська.

"Станом на 4:39 ранку ОВК округ №184 прийняла 67 ДВК та повернула 3 на уточнення. Водночас ОВК №197 прийняла 9 ДВК, 2 – буде повторний підрахунок, 2 – на уточнення даних протоколів", – написала вона на своїй сторінці у Facebook у понеділок.

Як повідомлялося, у квітні ЦВК призначила проміжні вибори народних депутатів у двох мажоритарних виборчих округах (№184 у Херсонській області та №197 у Черкаській області) на 31 жовтня.

Позачергові вибори проводяться у зв'язку з отриманням постанов Верховної Ради про дострокове припинення повноважень народних депутатів Ігоря Колихаєва та Олександра Скічка. Колихаєв склав повноваження нардепа у зв'язку з обранням міським головою м. Херсона, а Олександр Скічко – у зв'язку з призначенням головою Черкаської обласної державної адміністрації.

Як кандидати у довиборах у 184-му окрузі брали участь екс-голова Херсонської облдержадміністрації Сергій Козир (партія "Слуга народу"), фермер Ігор Йосипенко ("Євросолідарність"), колишній військовий Максим Негров (Європейська партія України), політтехнолог Катерина Одарченко ("Національна платформа"), юрист Ігор Токовенко ("Народовладдя") та інші.

Ще один кандидат – Геннадій Лагута (політична партія "Нам тут жити") – зняв свою кандидатуру на користь Сергія Козиря. 27 жовтня його було призначено головою Херсонської ОДА.

У довиборах у 197-му окрузі, зокрема, взяли участь мер Золотоноші (Черкаська обл.) Віталій Войцехівський (партія "Слуга народу"), а також його повний тезка, самовисуванець Віталій Войцехівський, екс-нардеп Андрій Іллєнко ("Свобода"), колишній журналіст Роман Сущенко ("Євросолідарність"), громадський діяч Богдан Панкевич (Українська Галицька партія), Антон Подчапко ("Влада народу"), підприємець, співак Сергій Василюк ("Народовладдя"), Наталія Степушенко ("Нові обличчя"), підприємниця Олена Козачук ("Молодий Харків"), В'ячеслав Резніков ("Команда Андрія Балоги"), радник черкаського мера, самовисуванець Леонід Даценко та інші.

Загалом до виборчих бюлетенів в окрузі Херсонської області включено 15 кандидатів, виборці округу в Черкаській області визначалися між 25 претендентами.

Позачергові вибори до Верховної Ради відбулись у неділю, 31 жовтня.

За інформацією Центральної виборчої комісії, явка виборців на момент завершення голосування становила 21,39% в окрузі №184 (Херсонська область) та 25,57% у №197 (Черкаська область).

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Війська РФ увійшли на військову базу США в Нігері - ЗМІ

У Швеції почалися військові навчання НАТО, під час яких відпрацьовують перекидання американських підрозділів у Скандинавію

У Запоріжжі затримано адвоката за підозрою у збуті наркотичних засобів у місця позбавлення волі

Кулеба обговорив із Сікорським позитивну динаміку в українсько-польських відносинах

У Запорізькій області чиновникам Держспоживслужби, які організували побори місцевих фермерів, загрожує до 10 років в'язниці

В окупованому Бердянську ввечері прогримів вибух і почалася пожежа

Представники української культури важливі в поширенні у світі ідеї підтримки Глобального саміту миру

Кількість постраждалих у Дергачах зросла до 9 осіб

Житель села на Харківщині загинув унаслідок ворожого обстрілу - прокуратура

У результаті обстрілу Мемрика Донецької області загинуло двоє людей, зокрема дитина

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА