23:30 16.06.2023

Зеленський є уособленням боротьби за свободу - Пінчук

2 хв читати
Зеленський є уособленням боротьби за свободу - Пінчук

Президент України Володимир Зеленський є сьогодні уособленням боротьби за свободу, написав у п'ятницю у Фейсбуці український бізнесмен і меценат Віктор Пінчук.
"Сьогодні рашистський диктатор назвав Президента нашої держави "ганьбою єврейського народу". Я - громадянин України, я - єврей, і вже кілька років, спілкуючись із євреями з усього світу, чую виключно позитивні відгуки про Володимира Зеленського", - сказав він.
Коли його тільки обрали Президентом, написав Пінчук, мої співрозмовники просто говорили, що вони горді цим. "Але коли Зеленський очолив боротьбу народу України за його незалежність і свободу, коли його мужність і незламність зробили його моральним лідером вільного світу, я чую від євреїв із різних країн справжнє захоплення цією людиною. Без ідеалізації - але справжнє захоплення", - зазначив він.
"І справа не в його національності - справа в тому, що Зеленський сьогодні є уособленням битви за свободу. А свобода - одна з головних цінностей єврейського народу", - підкреслив він.
До речі, вважає Пінчук, "обрання єврея Президентом України демонструє фундаментальну різницю між вільною, демократичною Україною та антисемітською рашистською імперією. Євреї України - частина українського народу. Вони хоробро б'ються на фронтах, жертвуючи своїм життям, і роблять свій внесок у майбутню перемогу України".
"Що б там не говорили єврейські друзі нашого ворога, яких він так і не назвав. Але їхні імена напевно можна знайти у всіх міжнародних санкційних списках", - написав на закінчення він.
 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Mercedes-Benz заявляє, що Міністерство юстиції США завершило розслідування скандалу з викидами дизельних двигунів

Помаранчева лихоманка: у Нідерландах відсвяткували день народження короля

Король Чарльз ІІІ повернеться до виконання державних обов'язків наступного тижня

У КИЇВСЬКІЙ ОБЛАСТІ ПРАЦЮЮТЬ СИЛИ ПВО! ЗАФІКСОВАНО РУХ ВОРОЖИХ БПЛА - ОВА

Війська РФ за минулий день обстріляли 11 громад Сумської області

На півдні України знищено три розвідувальні та один ударний БПЛА

Росіяни п’ять разів обстріляли Нікополь зі ствольної артилерії

Данія має намір посилити фінансову допомогу оборонній промисловості України

Основна мішень нічного ракетного обстрілу РФ - енергетика, включно з об'єктами для транзиту газу

Шмигаль під час поїздки до Волинської та Львівської областей ознайомився з ходом будівництва другого рівня захисту на енергетичних об'єктах

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА