Вибори
17:40 11.02.2019

Суднобудівники України підтримали кандидата в президенти Олександра Вілкула

2 хв читати
Суднобудівники України підтримали кандидата в президенти Олександра Вілкула

Представники трудових колективів найбільших суднобудівних заводів України підтримали заступника голови "Опозиційного блоку - партії миру і розвитку", кандидата в президенти Олександра Вілкула.

Як повідомляє прес-служба партії, сьогодні на круглому столі, О.Вілкул зібрав суднобудівників, експертів і представників профспілок і представив їм план із виведення галузі з кризи.

"Вся проблема в тому, що в керівництво країни - непрофесіонали. Їх цікавить тільки їх особистий заробіток. Якби виробництво цукерок залежало від того, скільки судів випускає Україна, ми б по суднобудуванню вийшли б на перше місце в світі. Ми не будемо домовлятися з цією владою. У нас є чітка програма з виведення економіки з кризи, і ми її реалізуємо після перемоги на виборах. Ми будемо будувати судна і кораблі!" - підкреслив він.

План О.Вілкула передбачає державну підтримку і держзамовлення вітчизняним верфям для будівництва сучасних кораблів для українського ВМФ і судів для торгового флоту, забезпечення дешевих "довгих" кредитів і пільгове оподаткування за прикладом провідних суднобудівних країн. Для просування української продукції на міжнародних ринках буде забезпечена ефективна робота Експортно-кредитного агентства. Суднобудування буде визначено як пріоритетна галузь.

Опозиціонер також наголосив на необхідності відродження українського торгового флоту, який не повинен обмежуватися "урядовими проектами по запуску барж з кавунами".

На підставі плану О.Вілкула були також підготовлені законопроекти, які будуть подані до Верховної Ради.

"Наше завдання - відродити суднобудування, забезпечити працівників галузі роботою і гідною зарплатою на батьківщині", - підкреслив кандидат в президенти.

Для спільної реалізації пропозицій щодо відродження суднобудівної галузі, О.Вілкул підписав Меморандум про співпрацю з Профспілкою працівників суднобудування України.

"Ми увійшли в команду Вілкула, тому що він об'єднує тих, хто вірить в Україну, хто хоче в ній жити, хто знає, що треба зробити для розвитку суднобудування, і головне - вміє працювати і знає, як це реалізувати", - підкреслив Василь Федін, генеральний директор "Smart Maritime Group".

ОСТАННЄ

"Слуга народу" висунула мера Золотоноші Войцехівського кандидатом на довибори в Раду в Черкаській області

Суд скасував постанову ОВК №87 про визнання виборів недійсними ще на одній дільниці - "Опора"

Суд визнав незаконним перерахунок голосів на двох дільницях на 87 окрузі в Прикарпатті - Шевченко

"Слуга народу" закликає правоохоронців дати оцінку порушенням на 87 окрузі в Прикарпатті

"ОПОРА" вимагає розслідувати можливі фальсифікації на 87 окрузі у Прикарпатті

На окрузі №87 в Івано-Франківській області на довиборах до парламенту переміг Вірастюк

На Прикарпатті планують перерахувати голоси ще на 16 дільницях - Вірастюк

Депутати "Слуги народу" заявили про фальсифікацію на одній з виборчих дільниць на Прикарпатті

Арахамія припустив, що результат довиборів у ОВК №48 буде оголошено в ніч на п'ятницю

На окрузі №87 в Івано-Франківській області мінували одну з виборчих дільниць

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА