Вибори
11:03 07.03.2019

Гарно запаковані "подарунки": Зеленський розповів, що проти нього готуються декілька кримінальних справ і провокації в "ЛНР"

2 хв читати
Гарно запаковані "подарунки": Зеленський розповів, що проти нього готуються декілька кримінальних справ і провокації в "ЛНР"

Кандидат у президенти та шоумен Володимир Зеленський розповів, що відтоді, як він оголосив про своє балотування на пост глави держави, отримав багато гарно запакованих "подарунків" від чинної "політичної еліти"— фейки та погрози.

"Я продовжую отримувати подаруночки від нашої влади. Спочатку політики казали: Як це так, людина без політичного досвіду, може думати і йти в кандидати? – Це неможливо, адже у нас при владі багато фахівців, які вже 28 років у політиці. Потім з'явився цілий водопад образ та фейків у мій бік. З'явилися погрози мені та моїй сім'ї, дітям. На це все витрачалися мільйони доларів, адже все це не працює. Чому? Тому що, за все що береться наша влада – не працює", - сказав В.Зеленський у відео зверненні, яке він оприлюднив на сторінці у Фейсбук в четвер.

В.Зеленський також заявив, що проти нього готується декілька кримінальних справ і провокації на території "ЛНР".

"Зараз влада пробила дно. По-перше, почали прослуховувати мій офіс. По-друге, реєструють кримінальну справу проти мене, проти "Кварталу" - відмивання якихось там грошей. Третє - з'явилася інформація, що спеціальні люди шукають контакти на території "ЛНР", щоб там встановити мої політичні білборди, бігборди з моїм обличчям. Я дуже радий, що в нашої влади багато друзів серед терористів. Четверте - депутат однієї партії з трьох літер ... реєструє кримінальну справу особисто проти мене", - наголосив він.

"Хочу сказати всім цим фейкерам: ми все це пам'ятаємо, нічого не забудемо і буде відповідь…згідно з законом", - додав кандидат у президенти.

Як повідомлялося, 4 березня 2019 року поліція Києва повідомила, що перевіряє інформацію про встановлення невідомого технічного обладнання біля офісу кандидата в президенти України В.Зеленського на вул.Білоруська в столиці, яке виявив на даху житлового будинку охоронець кандидата в президенти.

Водночас міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков уточнив, що знайдене обладнання є апаратурою для прослуховування. "Поліція Києва виявила під офісом кандидата в президенти Зеленського елементи апаратури прослуховування. Ведеться розслідування. Де межа між змаганням в боротьбі за пост і злочином?", - написав міністр у своєму мікроблозі в соцмережі Twitter.

Разом з тим, як повідомив член колегії МВС України, народний депутат від фракції "Народний фронт" Антон Геращенко, прослуховуючі пристрої, які знайшли в офісі В.Зеленського - спеціального призначення.

У Службі безпеки України заявили, що проводять оперативно-технічні заходи, але ці вони ніяк не пов'язані з кандидатами в президенти України або їх оточенням.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

Найважливішим пакетом допомоги Україні є ППО - Зеленський на зустрічі з конгресменами

Байден запевнив Зеленського, що в разі схвалення Сенатом негайно підпише закон про допомогу Україні

Підтримка конкретною зброєю необхідна невідкладно - Зеленський на Ставці

Зеленський не вірить у запропонований Макроном формат олімпійського перемир'я

Зеленський вручив "Золоту Зірку" трьом військовим і сім'ям сімох загиблих військовослужбовців

Допомога солдатам на передовій має прийти якнайшвидше, а не через 6 місяців

Час між затвердженням пакета американської підтримки і реальним ураженням ворога на фронті має бути максимально коротким - Зеленський

Російська армія має зазнавати втрат щодня - Зеленський після доповіді Сирського

Зеленський дякує Палаті представників США за ухвалене рішення про допомогу Україні

Зеленський: Путін боїться нас дуже сильно, тому що не впевнений у собі. Упевнені та сміливі люди не погрожують цивілізації ядерною зброєю

ОСТАННЄ

"Слуга народу" висунула мера Золотоноші Войцехівського кандидатом на довибори в Раду в Черкаській області

Суд скасував постанову ОВК №87 про визнання виборів недійсними ще на одній дільниці - "Опора"

Суд визнав незаконним перерахунок голосів на двох дільницях на 87 окрузі в Прикарпатті - Шевченко

"Слуга народу" закликає правоохоронців дати оцінку порушенням на 87 окрузі в Прикарпатті

"ОПОРА" вимагає розслідувати можливі фальсифікації на 87 окрузі у Прикарпатті

На окрузі №87 в Івано-Франківській області на довиборах до парламенту переміг Вірастюк

На Прикарпатті планують перерахувати голоси ще на 16 дільницях - Вірастюк

Депутати "Слуги народу" заявили про фальсифікацію на одній з виборчих дільниць на Прикарпатті

Арахамія припустив, що результат довиборів у ОВК №48 буде оголошено в ніч на п'ятницю

На окрузі №87 в Івано-Франківській області мінували одну з виборчих дільниць

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА