Вибори
11:32 30.03.2019

"Опозиційний блок" зібрав понад мільйон підписів на підтримку Олександра Вілкула та відновлення миру

3 хв читати
"Опозиційний блок" зібрав понад мільйон підписів на підтримку Олександра Вілкула та відновлення миру

Понад 1,3 мільйона підписів на підтримку "Спільної ініціативи миру" і кандидата в президенти Олександра Вілкула зібрали волонтери "Опозиційного блоку" по всій країні, повідомляє прес-служба партії.

Учасники масштабного Форуму, який відбувся 29 березня в Харкові, підкреслили, що це мінімальна кількість голосів, які будуть віддані за лідера опозиції.

"Перш за все, я відновлю мир в рамках Мінських угод. За рахунок підтримки промисловості та реінтеграції Донбасу підніму економіку. Це забезпечить реальне підвищення зарплат і пенсій. Знижу тарифи і ціни. У нас професійна команда, ми об'єднали реальну опозицію, та до нас продовжують приєднуватися. Це наш шлях до успіху. Цієї неділі на виборах ми змінимо владу і побудуємо сильну, мирну, багату країну, в якій люди житимуть гідно. Це і є завдання, з яким я йду в президенти", – заявив О. Вілкул під час форуму.

Виступаючи на форумі в Харкові, Євгеній Мураєв, лідер партії "НАШІ", сказав: "Я абсолютно впевнений, що на сьогодні є всі можливості у реальної об'єднаної опозиційної політичної сили, яка висунула своїм кандидатом Олександра Вілкула. Прошу всіх прийти на вибори і поставити крапку в курсі, що руйнує нашу країну. Тільки той курс, яким піде наша країна та який здійснюватиме завдяки Олександру Вілкулу, зробить нас дійсно сильними і незалежними. Приходьте, голосуйте та вперед до перемоги".

Михайло Добкін, лідер партії "Християнські соціалісти", заявив, що голосуватиме за О.Вілкула: "Вілкул – єдиний, хто зміг об'єднати навколо себе всю справжню опозицію – всю без винятку".

Коментуючи дії Юрія Бойка, М.Добкін підкреслив, що той "повернувся до рідних берегів і об'єднався з Адміністрацією президента". Як то кажуть, баба з возу – кобилі легше. "Далі буде шлях з тими, хто в найскладніші часи залишився поруч. А попутники в складних ситуаціях відскакують, як бруд від черевиків".

Ростислав Шурма, голова Запорізької обласної парторганізації, "Опозиційний блок – Партія миру та розвитку", підкреслив: "Жодна сильна країна неможлива без розвиненої промисловості. Дуже важливо, що саме Олександр Вілкул не з чуток знає, що таке промисловість. Не просто заявляє, що хоче її відродити, а знає, як це робити. Тому що 20 років в промисловості. Ми всі хочемо, щоб закінчилася п'ятирічка війни та розрухи і почалася п'ятирічка розвитку та добробуту. Але вона може відбутися тільки в тому випадку, якщо президентом України стане Олександр Вілкул".

Дмитро Шенцев, народний депутат, "Опозиційний блок – Партія миру та розвитку", Харків, зазначив: "Другого шансу в України може не бути. Влада забороняє говорити мовою предків, диктує, до якої церкви ходити, як повинні називатися вулиці та міста, до яких пам'ятників ми повинні нести квіти та яких героїв прославляти. Пройде ще п'ять років – і скажуть, що це не наші діди звільнили Берлін. Ми говоримо "ні" цій хунті! Ми віримо в Вілкула, ми – одна команда. Як казав герой Леоніда Бикова, "бійка буде страшна, ворог не хоче віддавати нам небо, але наше завдання – скинути його звідти». Давайте зробимо це разом!".

 

ОСТАННЄ

"Слуга народу" висунула мера Золотоноші Войцехівського кандидатом на довибори в Раду в Черкаській області

Суд скасував постанову ОВК №87 про визнання виборів недійсними ще на одній дільниці - "Опора"

Суд визнав незаконним перерахунок голосів на двох дільницях на 87 окрузі в Прикарпатті - Шевченко

"Слуга народу" закликає правоохоронців дати оцінку порушенням на 87 окрузі в Прикарпатті

"ОПОРА" вимагає розслідувати можливі фальсифікації на 87 окрузі у Прикарпатті

На окрузі №87 в Івано-Франківській області на довиборах до парламенту переміг Вірастюк

На Прикарпатті планують перерахувати голоси ще на 16 дільницях - Вірастюк

Депутати "Слуги народу" заявили про фальсифікацію на одній з виборчих дільниць на Прикарпатті

Арахамія припустив, що результат довиборів у ОВК №48 буде оголошено в ніч на п'ятницю

На окрузі №87 в Івано-Франківській області мінували одну з виборчих дільниць

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА