Вибори
17:04 16.04.2019

Суспільне телебачення і ЦВК мають створити умови для проведення дебатів, щоб кандидати не порушували закон - штаб Порошенка

2 хв читати
Суспільне телебачення і ЦВК мають створити умови для проведення дебатів, щоб кандидати не порушували закон - штаб Порошенка

Суспільне телебачення і Центральна виборча комісія мають створити умови, за яких кандидати в президенти можуть провести дебати, не порушуючи закон, зазначає спікер виборчого штабу кандидата на посаду глави держави Петра Порошенка Олег Медведєв.

"Ми вважаємо, що і Суспільне телебачення, і ЦВК...мають відреагувати... на ситуацію, що склалася і задовольнити суспільний запит на проведення дебатів і створити такі умови, щоб, принаймні, той кандидат, для якого дотримання закону є принципово важливим, не опинився перед вибором: піти на дебати із Зеленським на стадіон або порушувати закон", - сказав спікер штабу на брифінгу у вівторок у Києві.

О.Медведєв наголосив, що П.Порошенко дотримуватиметься закону.

За його словами, виборчий штаб кандидата П.Порошенка робитиме все, щоб дебати відбулися "за будь-яких погодних умов", тому що "країна ЗЕландії сьогодні - це terra incognita".

О.Медведєв також наголосив, що особиста позиція кандидата Володимира Зеленського щодо ключових суспільно-політичних питань наразі не відома, а подається лише в інтерпретації експертів.

Як повідомлялося, 15 квітня О.Медведєв повідомив, що П.Порошенко пропонує В.Зеленському провести передвиборні дебати на НСК "Олімпійський" (Київ) між 16:00 і 18:00 п'ятниці, 19 квітня, а потім узяти участь у дебатах в студії Суспільного мовника.

У виборчому штабі В.Зеленського вважають недоцільним цю пропозицію, оскільки з 16:00 до 18:00 ще не завершиться робочий день і всі охочі послухати кандидатів не зможуть дістатися стадіону.

ОСТАННЄ

"Слуга народу" висунула мера Золотоноші Войцехівського кандидатом на довибори в Раду в Черкаській області

Суд скасував постанову ОВК №87 про визнання виборів недійсними ще на одній дільниці - "Опора"

Суд визнав незаконним перерахунок голосів на двох дільницях на 87 окрузі в Прикарпатті - Шевченко

"Слуга народу" закликає правоохоронців дати оцінку порушенням на 87 окрузі в Прикарпатті

"ОПОРА" вимагає розслідувати можливі фальсифікації на 87 окрузі у Прикарпатті

На окрузі №87 в Івано-Франківській області на довиборах до парламенту переміг Вірастюк

На Прикарпатті планують перерахувати голоси ще на 16 дільницях - Вірастюк

Депутати "Слуги народу" заявили про фальсифікацію на одній з виборчих дільниць на Прикарпатті

Арахамія припустив, що результат довиборів у ОВК №48 буде оголошено в ніч на п'ятницю

На окрузі №87 в Івано-Франківській області мінували одну з виборчих дільниць

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА